SPOR Haber Girişi : 22 Nisan 2024 09:15

Kutlu: Artık önümüze bakma zamanı geldi

Kutlu: Artık önümüze bakma zamanı geldi
Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Gençlerbirliği maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Maçın hakemini tebrik ederek açıklamalarına başlayan Kutlu, “Oğuzhan hoca kusursuz maç yönetti. Bence bu sezonun flaş hakemlerinden biri. Özellikle kaybettiğiniz bir maçın ardından bunları söylemek zordur. Bir kez daha vurgulamak istiyorum bu hakem arkadaşımıza başarılar diliyorum, yolu açık olsun.” dedi.

Daha sonra maçı yorumlayan Hakan Kutlu, “Sezonun hatta takımın başına geçtiğim günden beri oynadığımız en iyi maçtı diyebilirim. 90 dakika boyunca oldukça fazla gol pozisyonuna girdik. Ancak olmadı, bazen oynamak yetmiyor atmanız gerekiyor. Bugün atamadık ve şanssız iki gol yedik. Oyuncularımın canı sağ olsun. Hepsini yürekten tebrik ediyorum. Tüm sezon boyunca yüreklerini ortaya koydular. Bugün de yine sahada müthiş bir karakter örneği gösterdiler. Hepsine tekrar teşekkür ederim.” diye konuştu.

“Yaklaşık 2 sezondur her maçımız final, her maçımızın bir anlamı vardı. Çıktığımız her karşılaşmaya puan veya puanlar için çıktık.” diyen Kutlu, şunları söyledi: “Nitekim sezona başlarken transferimizin kapalı olması ve geriden gelen bazı sıkıntılardan dolayı koyduğumuz hedef ligde kalmaktı. Bugün kaybetmemize rağmen çok yüksek ihtimalle bu sezonu rahat bir noktada bitireceğimizi söyleyebilirim. Son bir kaç hafta acaba Play-Off potasını yakalayabilir miyiz düşüncesiyle ve motivasyonuyla çıktık ancak bugün bu hedeften uzaklaştığımızı söyleyebilirim. Bugüne kadar gerçekten müthiş bir uyumla geldik. Ekibim, oyuncu grubumuz, destek personelimiz, kulüp personelimiz, yönetimimiz, taraftarımız ve özellikle Kulüp Başkanımız Sayın Ahmet Dal’la uyum içinde çalıştık. Bunun meyvesi olarakta, iki sezon boyunca Erzurum şehrinin alışık olmadığı, ancak mecbur kaldığı bir hedefi gerçekleştirdik, takımımızı ligde tuttuk diyebilirim. Önümüzdeki günlerde detaylı bir basın toplantısı düzenleyeceğim ve geniş kapsamlı açıklamalar yapacağım. Ancak bugünden belirtmek istiyorum. Artık önümüze bakma zamanı geldi. Şehirimiz, camiamız artık alt tarafa oynamak istemiyor. Taraftarımız sabrı kalmadı. Şehrimiz ve camiamızla birlikte hareket ederek önümüzdeki sezonun planlanmasını yapıp, transfer yasağımızın kaldırılmasıyla birlikte Erzurumspor’u hak ettiği yere, Süper Lig’e taşımalıyız diye düşünüyorum. Herkese desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.”

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.