EKONOMİ Haber Girişi : 08 Haziran 2024 10:36

Kurban pazarı hareketlendi

Kurban pazarı hareketlendi
Türkiye'nin hem büyükbaş hem de küçükbaş hayvancılık varlığının önemli merkezlerinden biri olan Erzurum'da pazarda hareketlilik başladı.

Erzurum Tarım ve Orman İl Müdürü Alpaslan Kenger, hem batıya yönelik sevklerde hem de pazarlardaki denetimlerinde herhangi bir salgın hastalık ve olumsuzluğa rastlanmadığını ifade ederek, “Hayvan pazarına giren kurbanlıkların hassasiyetle kontrolleri yapılmakta ve sağlık açısından denetimleri gerçekleştirilmektedir. Sağlıklı olmayan bir hayvanın kesinlikle pazara girmesine izin vermiyoruz. Vatandaşlarımız güvenle pazarlardan kurbanlıklarını alabilir” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ejder Tepesi 09 Haziran 2024 10:47

    Kime hareketlendi. 36 yıl bu devlete hizmet etmiş, benim gibi, emekli bir lise branj öğretmenine değil, 15 milyon insanın, açlık sınırının altında yaşayanlara değil, bu ülkede uzaylı hayat yaşayan, milli gelirin, yüzde 49.5'ini alanlara hareketlendi. Mesela ben, ilk defa , bu yıl kurban kesemeyeceğim. Bunun vebali bu ülkeyi bu hâle getirenlerin ve bunları destekleyenlerin üzerine olsun. Bu utanç verici bir durumdur. Bize para yok. Ama çetelere, mafyalara, uyuşturuculara, devlet bankasından kredi var, he. Ülke bu hale gelmiş, halen biz idare ediyoruz diyorlar. Ne idare edilmektir. Ülke yerlerde sürünüyor.