Kumarbazlar kaybedecek

Sekmen yeniden kazanacak üstelik bunca ihanete rağmın…

Kumarbazlar kaybedecek

Bu iddialı sözün sahibi, aslında boş ve avare biri…

Öyle ki ham bir hayalin ardında ömrünü çürük bir ipe dizdi.

Besbelli onu birileri fena halde kandırmış.

(Nasıl ki bazılarının sarıldıkları ipler teker teker kopuyorsa)

Zahir ona demişler ki, “senin imparatorluğun başlıyor”

O da inanmış!

Sekmen de, Sekmen’le beraber olanlar da gidiyor.

Yani Mahmut Uçar, yani Muhammed Sunar, yani Muhammed Cevdet, yani Ahmet Dölekli…

Kimler gider kimler kalır henüz bilinmiyor, ama ben size şu kadarını söyleyeyim:

Sekmen’in aleyhine oynayan tüm bahisler kaybedecek.

Bugün yarın AK Parti büyükşehir başkan adayını açıklayacak…

Belki de yarın…

Ben bu ismin Mehmet Sekmen olduğu görüşünde ısrarlıyım.

Yani bazıları için azap verici de olsa,Üçüncü Sekmen dönemi başlıyor.

Bu şehir yeniden aslına uygun imar edilecek.

İmar isteyip ama alamadıkları için sövenlerin değil, yaşadıkları şehrin insani olmasını isteyenlerin dönemi devam ediyor olacak…

Birileri fırınlarında ne pişiriyor olsa da, kimileri milyon dolarlık hesaplarda FETÖ adına ne tür numara döndürse de Sekmen üçüncü kez geliyor.

Birileri ebette kaçak delik arayacak…

Önemli değil…

Yeter ki maşeri vicdan gaip gelsin…

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • alihan önder 07 Aralık 2023 22:50

    şehir harabee dönmüş yol yok asfalt kusmuş delik deşik olmuş siz bunları haber yapın lütfen. bacım. veya duaya amin diyelim: kim erzuruma hizmet edecekse inşallah o başkan olur amin.

  • Dadaş 25 03 Aralık 2023 11:59

    Gazeteci asla köşesinde bir siyasi partinin veya siyasi şahıs için övgüler yağdırmaz.Sadece toplum veya o şehirde yaşayan insanların bir tercih yapar hizmeti tabiki var.Yaz tatilinden Erzurumda gördüm.Sayin Sekmeni tebrik ederim.Ancak biraz genç kardeşlerimiz görev alsın.Daha iyi olur.Kanatindeyim.slm

  • Dadaş 25 03 Aralık 2023 11:58

    Gazeteci asla köşesinde bir siyasi partinin veya siyasi şahıs için övgüler yağdırmaz.Sadece toplum veya o şehirde yaşayan insanların bir tercih yapar hizmeti tabiki var.Yaz tatilinden Erzurumda gördüm.Sayin Sekmeni tebrik ederim.Ancak biraz genç kardeşlerimiz görev alsın.Daha iyi olur.Kanatindeyim.slm

  • Özer Kanak 02 Aralık 2023 00:43

    Sekmen denilen şahsın Erzuruma yaptığı gram fayda yok . İyi sadece reklam yapsın göz boyasın . Erzurumda toplu taşıt 15 lira olurmu ne lan burası İstanbulmu. Karadayı zamanında dar gelirli bir aile bile 80 bin 150 bin tl ye konut alabliyordu . Bu adam geldi Erzurumda daire fiyatları 1 sene geçmeden 9 katına çıktı . Belediyeye bir tane garibanın çocuğunu işe almazken babası müteahhit olanları sorgusuz aldı . Nasıl can vereceksiniz çok merak ediyorum.

  • Erzurumlu Dadaş 30 Kasım 2023 09:57

    Sayın yazar, ev ve işyerlerinin su parası,elektrikten daha pahalı geliyor. Hani Sekmen, bilbordlarda, Türkiye'nin en ucuz suyunu satıyoruz diye reklam yapıyordu. Hani ne oldu ?.. ülkenin en pahalı suyunu kullanıyoruz. Ülkenin en pahalı , kısa mesafe olmasına rağmen,şehir içi taşımacılığı burada. Belediyeye aynı aileden, 3,4 kişi aldılar doldurdular. Peki siz o Sayıştay raporlarını neden görmezden geliyorsunuz ?.. yazar Onur sağsoz bunları kalem kalem yazıyor. Peki bu halkın paraları nereye gidiyor. Bence , taze kan gerekli. Yeter. Bir halıdan bir örnek yeter. Selamlar.

  • ömer dursun 28 Kasım 2023 18:10

    sayın yazara katılıyorum sekmen ihanet şebesi içinde. dediğinizde haklısınız böyle şehre ihanet eden bir başkan olmamıştı. haram olsun.

  • a d a m 28 Kasım 2023 16:53

    eğer adamsanız eğer birazcık vatan millet sevgisi içinizde varsa eğer gerçek manada gazeteci iseniz buradan kim fetöcü kim ne planlar yapıyor açık açık yazarsınız millette bu şehirde kim ne planlıyor öğrenir ve ona göre hareket eder.ipi kuyuya sal ama ipin ucunu kim tutuyor söyleme olduysa mübarek olsun

  • halis demir. 28 Kasım 2023 13:02

    gelin tüm Erzurumlular olarak bu duaya amin diyelim: her kim belediyeyi zarara sokmuşsa haksız maaş huzur hakkı almışsa belediyenin arsasına çökmüşse haksızlıklar yapmışsa haram olsun. kendi canından çıksın. Amin amin amin.

  • kerim tekin 28 Kasım 2023 12:18

    sekmen artık bu şehre hizmet sunamıyor asfalt mahvolmuş işleri güçleri erkonutla şehri müheahitlik yapmak yazık günajh biz bunun için size oy vermedk bize sunduğunuz projler içinde bu yoktu siğorta şirketi açmak yoktu. olimpiyat parkı içine fabrika koymak yoktu. yoncalığı satmak yoktu siz erzyruma yalan söylediniz ihanet ettiniz. sizi istemiyoruz. lütfen gidin artık aldığınız para içtiğiniz su yediğiniz ekmek tüm şehitlerin yüzü suyu hürmetine haram haram haram olsun.

  • ahmet tekin 27 Kasım 2023 23:58

    haımefendi iyide gerçekten sanki siz daha çok çekiniorsunuz gibi. siz gaztecisiniz gelen agam giden paşam siz haber peşinde koşun siyasilerin peşinde olmayın onları kaale almayın. haber peşine gidin bize haber sunun. sekmenden size ne.

  • Halis demir 27 Kasım 2023 23:06

    Dediğiniz gibi bu kadar Erzurum’a ihanetine rağmen sekmen yine kazanabilir ilk defa sekmenin ihanetini yazdığınız için tebrik ederim. Bu ihanet bu sefer son bulacaktır inşallah. Allah ona nasip inşallah etmeyecek Erzurum’a ihaneti son bulacaktır umarım.

  • Ali 27 Kasım 2023 22:28

    Korku sizi sarmış galiba sekmen giderse siz kaybedeksiniz belli.