GÜNDEM Haber Girişi : 10 Mayıs 2021 09:12

Korona değil biz bayram yapalım

Korona değil biz bayram yapalım
Sağlık Müdürü Gürsel Bedir uyardı: Erzurum’da vaka sayısı düşüyor, ama yine de siz siz olun tedbiri elden bırakmayın!

İki hafta öncesine oranla Erzurum’da da Korona pozitif vaka sayısında yüzde otuza yaklaşan bir düşüş oldu. Alınan tedbirler ve vatandaşların bu tedbirlere uyma yönünde gösterdiği özen, kötü gidişatı şimdilik frenledi. Ancak bu, tehlikenin geçtiğine işaret etmediği gibi kurallara daha sıkı uyulması gerektiğini gösteriyor.

TEHLİKE HENÜZ GEÇMEDİ

Sağlık Müdürü Gürsel Bedir, ülke genelinde olduğu gibi Erzurum’da da hala Korona gerçeğinin her fırsatta kendisini hatırlattığını belirterek, günlük vaka sayısındaki düşüşün olumlu bir gidişat olduğunu ancak bu tabloya güvenerek kimsenin boş vermişlik içerisine girmemesi gerektiğini söyledi. Bedir, Erzurum’daki hastanelerde alarm üretilmesi gerekecek bir durum olmadığını da ifade etti.

EVDE KAL, BAYRAM TADINDA KAL

Bayramı bayram tadında geçirebilmemiz için herkesin azami ölçüde kurallara uyması artık bir lüks değil mecburiyet. Aksi halde doğabilecek olumsuz tablodan ne yazık ki Korona kazançlı çıkacak ve bayramımız yasa dönüşecek. Yetkililer, bayramı herkesin evinde geçirmesi ve temastan uzak durması gerektiğini bir kez daha yenilediler.

  • Nurten GÜNEŞ - Palandöken
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.