GÜNDEM Haber Girişi : 18 Nisan 2022 02:36

Kızılay yönetimi güven tazeledi

Kızılay yönetimi güven tazeledi
Hüseyin Bozhalil’in başkan olduğu Erzurum Kızılay’ın üç yıl aradan sonra gittiği seçimli genel kurul toplantısı dün Büyükşehir Belediyesi İbrahim Erkal Kültür Merkezi’nde yaptı.

Kızılay üyelerinin yanı sıra çok sayıda misafirin de katıldığı genel kurulda, altı yıldan beri başkanlığı yürüten Hüseyin Bozhalil ve yönetimi oyların tamamına yakınını alarak yeniden seçildi.

Divan başkanlığını, aynı zamanda Kızılay Denetleme Kurulu Başkanı da olan Orhan Akgüloğlu’nun yaptığı seçimli genel kurulda, Kızılay’ın son üç yıllık faaliyetleri görüşüldü ve ibra edildi. Erzurum ve çevresinde her yıl on binlerce yoksul aileye gıda ve nakdi yardımda bulunan Erzurum Kızılay, başkan Hüseyin Bozhalil’in açılışta yaptığı konuşmada olduğu gibi 154 yıllık bir iyilik kervanı…

İşte Kızılay Erzurum Şubesi’nin seçimle yeniden göreve gelen yönetim kurulu üyeleri:

Hüseyin Bozhalil (Şube başkanı), Mehmet Şener, Fuat Daşdan, Bedrettin Turhan, Kerim Yılmaz,  Hakan Koçak, Ahmet Sefa Bilici, Mustafa Onur Cindilli, Yalçın Zengin, Ali Teymur ve Emrullah Yakut… - Palandöken

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.