ERZURUM Haber Girişi : 19 Mayıs 2020 09:35

Kış Tatillerinin Popüler Şehri Erzurum’un En Lüks Otelleri

Kış Tatillerinin Popüler Şehri Erzurum’un En Lüks Otelleri
Dadaşlar Diyarı Erzurum, son yıllarda kayak merkezi ile hem yurt içi hem de yurt dışından yoğun ziyaret alan şehirler arasında yer almaktadır.

Kış turizminin tercih edilen şehirleri arasında yer almasının yanı sıra Erzurum, köklü tarihi ve doğal güzellikleri ile dikkat çekmektedir. Karasal iklim etkisi altında olan Erzurum’da kış ayları hem çok soğuk hem de kar yağışlı geçer. Bu durum şehirde turizmin gelişmesini sağlamaktadır. Türkiye’de kış turizmindeki öneminin yanı sıra şehir, kültür turizmi ve termal turizm yönünden de gelişmiştir. Şehir merkezinde yer alan oteller, kültür ve tarih turlarının yanı sıra iş amaçlı ziyaretler için de tercih edilirken, Palandöken otelleri ve diğer turistik ilçelerdeki oteller, her mevsim birbirinden özel tatiller geçirmenize olanak sunar. Erzurum otel listesi için en kapsamlı web sitesinden yardım alarak, siz de tatil planınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Palandöken’de Lüks Bir Kayak Tatili İçin Polat Erzurum Resort Hotel

Türkiye’nin en popüler kayak merkezlerinden Palandöken Kayak Merkezi’nde konuklarını ağırlayan Polat Erzurum Resort Hotel, lüks konaklama birimleri ve kayak olanakları ile dikkat çekmektedir. Erzurum şehir merkezine 3 km ve Erzurum Havalimanı'na 15 km mesafede yer alan tesis, keyifli bir kış tatili geçirmeniz için gerekli donanıma sahip 230 odasında konuklarını ağırlamaktadır. Tam pansiyon plus konseptinde konuklarını ağırlayan tesiste, açık büfe lezzet seçeneklerine ek olarak 2 adet a la carte restoran hizmet vermektedir. Misafirlerine kusursuz bir kayak keyfi sunmak adına özenli bir hizmet veren Polat Erzurum Resort Hotel’de suni karlama sistemi ile 7,5 km uzunluğunda pist oluşturulmaktadır. Kayak keyfini günden geceye taşımak isteyenler içinse 400 metre uzunluğunda ışıklandırılmış pist bulunmaktadır. Polat 1, Polat 2 ve Polat 3 liftlerini kullanabilen misafirler, telesiyej sistemi ile kayak merkezindeki tüm pistlere konforlu ulaşım sağlamaktadır. Kayak olanaklarının yanı sıra hem konforlu hem de keyifli bir konaklama deneyimi yaşamanız için tesis bünyesinde 1 adet kapalı yüzme havuzu ve SPA merkezi hizmet vermektedir. Erzurum’un çocuk dostu tesislerinden Polat Erzurum Resort Hotel’de küçük misafirlerin gün boyu en özel aktivite seçeneklerini değerlendirebilecekleri mini club yer almaktadır. Tatilin yanı sıra iş amaçlı konaklamalarınızı da keyifli bir tatile dönüştürecek olan tesiste 3 adet tam donanımlı toplantı salonu bulunmaktadır. 7’den 70’e her misafirine konforu ve keyifli bir tatili vadeden Polat Erzurum Resort Hotel sizleri bekliyor.

Erzurum’da Kayak Keyfi Yaşamak İsteyenlere Palan Otel

Kış tatillerinde sıklıkla tercih edilen bölgeler arasında yer alan Erzurum Palandöken’de konuklarını ağırlayan Palan Otel, hem kayak olanakları hem de doğa ile iç içe konumu ile dikkat çekmektedir. Erzurum şehir merkezine 6 km ve Erzurum Havaalanı'na 15 km mesafede yer alan tesis, 158 odası ile hizmet vermektedir. Oda kahvaltı, yarım pansiyon ve tam pansiyon plus konaklama seçenekleri sunmakta olan tesiste, açık büfe servis sunulmaktadır. Teleferik ve gondollara oldukça yakın konumda yer alan Palan Otel’de konaklayan misafirler kolay, orta, zor ve doğal pistlere rahat bir biçimde ulaşarak, 2900 metrede kayak keyfi yaşamaktadır. Kayak olanaklarının yanı sıra tesiste gün boyu hem eğlenceli hem de dinleneceğiniz anlar yaşamanız için zengin aktivite hizmetlerine sahip olan tesiste 1 adet ısıtmalı yüzme havuzu, buz pateni pisti baby lift alanı ve disko gibi seçenekler yer almaktadır. Eğitmenler eşliğinde doğa sporlarına da katılabileceğiniz tesiste, dinleneceğiniz anlar içinse SPA merkezi hizmet vermektedir. Kapalı çocuk alanı ve mini club ise, siz konforlu bir tatil geçirirken çocuklarınızın güvenli bir ortamda eğlenebilmesi için hizmet vermektedir.

Erzurum’da Eksiksiz Bir Şehir Tatili İçin Grand Hitit Hotel

Yüksek hizmet standartlarını, konum avantajı ile birlikte sunan Grand Hitit Hotel, Erzurum şehir merkezinde konuklarını ağırlamaktadır. Hem gezi hem de iş amacı ile Erzurum seyahatlerinizde tercih edebileceğiniz tesis, Erzurum Otogarı’na 2 km, Erzurum Havaalanı’na 12 km uzaklıkta yer almaktadır. Modern ve kullanışlı konaklama birimlerinde konfor vadeden tesisin 40 odası bulunmaktadır. Grand Hitit Hotel konuklarına oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. Tesis bünyesinde ayrıca 1 adet a la carte restoran bulunmaktadır. Konforu ve rahatlığı Erzurum şehir merkezinde yaşamak isteyenlere, en doğru adreslerden biridir.

Erzurum’da Ev Konforu Sunan Paradise Apart Otel

Erzurum ziyaretinde ya da uzun dönem konaklamalarda hizmet veren Paradise Apart Otel, evinizden uzaktayken, ev sıcaklığı ve konforu yaşayacağınız şekilde hizmet vermektedir. Şehrin tam merkezinde ve çarşı, alışveriş merkezi gibi noktalara yürüme mesafesinde yer alan tesis, birbirinden farklı oda seçenekleri ile tüm konuklarının ihtiyaçlarına yönelik özel hizmetler sunmaktadır. Sadece oda konseptinde konuklarını ağırlayan Paradise Apart Otel’in odalarında mutfak ve mutfak eşyaları bulunmaktadır. Dileyen misafirler içinse kahvaltı, öğlen ve akşam yemeği seçenekleri sunulmaktadır. Masa tenisi, spor salonu gibi aktivite seçenekleri ile konaklama deneyiminizi renklendiren tesiste konaklamak sizleri bekliyor.

Etiketler : otel
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.