SİYASET Haber Girişi : 19 Temmuz 2021 08:27

Kibir ve böbürlenme bize yakışmaz!

Kibir ve böbürlenme bize yakışmaz!
Erzurum’da gençlerle biraraya gelen Erdoğan bir kez daha partililerini uyardı...

İki buçuk yıl aradan sonra geldiği Erzurum’da çok büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Recep Tayyip Erdoğan Erzurum’la özlem giderdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum’da partililere seslendi. Erdoğan, “Kibir, büyüklenme, böbürlenme, vatandaşlarla arasına aşılmaz duvarlar örme bize asla yakışmaz. Bizim siyasetimizde milletle inatlaşmak, millete rağmen hareket etmek, milleti hafife almak diye bir anlayış kesinlikle söz konusu değildir” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen cumartesi günü, AK Parti Erzurum Genişletişmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan, “Biz 13 milyon 500 bini aşan üye sayısı ile Türkiye'nin en büyük ailesiyiz. Unvanımız farklı olsa da hepimiz aynı gönül hareketinin neferleriyiz” dedi.

Erdoğan’ın Erzurum’daki konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

DADAŞLAR BİZE VERDİKLERİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ:

Gençler Erzurum'a en son 31 Mart seçimlerinden bir ay önce, 28 Şubat'ta gelmiş; İstasyon Meydanı'nda sizlerle ahitleşmiştik. O gün soğuğa ve kara rağmen meydanı dolduran Erzurumlu kardeşlerimizden iradelerine sahip çıkma sözü almıştık. Her ne kadar birileri çeşitli bahanelerle mitingimize leke sürmeye çalışsa da biz o meydanda aramızdaki dayanışmayı daha da perçinlemiştik. Şimdiye kadar bizi asla mahcup etmeyen, yarı yolda bırakmayan Erzurum, 31 Mart'ta da geleneğini bozmayarak adeta sandıkları patlatmıştı. Erzurum, hep olduğu gibi AK Parti'nin kardeşlik siyasetini tercih etti. Gençler, yüzde 63 gibi Türkiye ortalamasının çok üstünde, rekor bir oyla dadaşlar İstasyon Meydanı'nda bize verdikleri sözü yerine getirdi.”

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.