SİYASET Haber Girişi : 20 Nisan 2023 17:19

Kaya: İYİ Parti büyük çıkış yapacak

Kaya: İYİ Parti büyük çıkış yapacak
Yapılan temayül yoklamasında, partililerden en çok oy alarak sıralamada birinci çıkan ve bunun gereği olarak da milletvekili adayı listesinde en başa konulan Zekai Kaya, İYİ Parti’nin seçimde Erzurum’dan zaferle çıkması için çalışıyor.

Genç siyasetçiler arasında öne çıkan ve parti tabanında ciddi bir karşılığı olan Zekai Kaya, 14 Mayıs’ta İYİ Parti’nin Erzurum’da büyük bir sürpriz yapacağını savunuyor.

Milletvekili adaylığının kesinleşmesiyle birlikte, diğer vekil adaylarıyla sahaya inen ve şehri karış karış gezen İYİ Parti birinci sıra milletvekili adayı Zekai Kaya, “Türkiye’de yepyeni bir düzen başlayacak ve halkımız bu yeni düzende İYİ Parti’nin politikalarıyla ve liderimiz Meral Akşener’in öncülüğünde huzurlu ve müreffeh günlere kavuşacak. Bu ülkenin bir ferdi ve bu güzel şehrin bir evladı olarak tüm kalbimle inanıyorum ki, yarınların Türkiye’si bugünlerden çok çok güzel olacak. Çünkü İYİ Parti’nin kadroları bunun anahtarı olacaktır" dedi.

İYİ Parti milletvekili adayı Zekai Kaya, gazeteniz Palandöken’i ziyaret etti ve başyazarımız Mehmet Şener’le görüştü. Seçim çalışmaları hakkında sohbet eden Kaya ve Şener, seçimlerin ülkemiz ve halkımız için hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.

Palandöken

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ahmet tekin 17 Mayıs 2023 23:05

    adam ama oy verccekler de adamdan anlaması lazım.

  • ahmet tekin 22 Nisan 2023 22:12

    zekai kayadan daha adama gibi adam aday varsa ona verelim oyumuzu ama yok. bu durumda oylar iyi partiye.