HABERDE İNSAN Haber Girişi : 02 Temmuz 2022 07:14

Kavgada ölen Bulut anıldı

Kavgada ölen Bulut anıldı
Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren AK Parti Çat Belediye Meclis Üyesi Haydar Bulut, meclis toplantısında Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar ve meclis üyelerince anıldı.

Belediye Meclis Üyesi Haydar Bulut’un toplantılarda kullandığı masasının üzerine kendisine ait fotoğraf ve karanfiller bırakıldı.

Çat Belediye Meclisinin Temmuz ayı olağan toplantısında konuşan Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, ‘’Haydar Bulut arkadaşımızla hemen hemen 3 yıldır beraber çalışıyoruz. İlişkilerimiz siyasi dönemde, seçim çalışmalarında daha çok pekişti. Biz her seferinde, ilişkilerimizde, konuşmalarında, meclis çalışmalarında, komisyon çalışmalarında şahitlik ettik. İyi bir arkadaşımızdı. Beklenmedik bir olay neticesinde aramızdan ayrılması ani oldu. İsterdik ki, arkadaşımız aramızda olsun, ama kaderin önüne geçilmiyor. Dualarımız onunla olsun. Kendisine bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Mekânı cennet olsun. Rabbim aile efradına, sevenlerine sabırlar versin” ifadelerini kullandı

Ardından merhum Haydar Bulut’un anısına Fatiha okundu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.