ERZURUM Haber Girişi : 13 Nisan 2022 04:26

İstanbul’daki Dadaşlardan birlik ve beraberlik iftarı

İstanbul’daki Dadaşlardan birlik ve beraberlik iftarı
İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfınca iftar yemeği düzenlendi.

Bir otelde düzenlenen iftar yemeğine AK Parti İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır, İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik eski Bakanı İdris Güllüce, 22. ve 24. dönem AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyüköz, Pendik eski Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, eski Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı, Erzurum’un İstanbul’da adını yaşatan vakıf ve dernek başkanları ile Erzurum federasyon ve konfederasyonlarının temsilcileri katıldı.

Son 2 yıldır pandemi sebebiyle bir araya gelemeyen, hasretle ve özlemle kucaklaşarak muhteşem bir birlik ve beraberlik tablosunun gerçekleştiği iftar yemeği öncesi Erenköy Galip Paşa Cami İmamı Mehmet Pervane’nin okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti sonrası misafirlerine “Hoşgeldiniz” diyen Vakıf Başkanı Murat Şahsuvaroğlu, “Kadim şehrimiz Erzurum’un örfünü, adetini, tarihini hem layıkıyla yaşatmaya çalışmak, hatıraları diri tutmak, yani maziyi unutmadan atiye nakletmek görevinin bilincindeyiz.” dedi. Şahsuvaroğlu, vakfın çalışmaları hakkında bilgi vererek konuşmasını tamamladı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.