GÜNDEM Haber Girişi : 07 Mayıs 2023 23:54

İmamoğlu’nun Erzurum gezisi olaylı geçti

İmamoğlu’nun Erzurum gezisi olaylı geçti
Seçime sayılı günler kala İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum’daki halk buluşmasında yaşanan provokasyon Dadaşları üzdü.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum gezisi olaylı geçti. Erzurum’u bir anda ülke gündemine taşıyan provokasyonlara Dadaşlar tepki gösterdi.

Seçim çalışmaları çerçevesinde 18:30’da Erzurum’a gelen Ekrem İmamoğlu, kalabalık bir grubun tepkisi ve protestosu ile karşılaştı. Konuşmasını kesmek zorunda kalan ve seçim otobüsü üzerinden emniyet güçlerini önlem almaya davet eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, protestoların artması üzerine geldiği Erzurum Havuzbaşı Kent Meydanı’ndan ayrılmak zorunda kaldı.

Bu esnada Millet İttifakı’na dahil partililer ve protestocular arasında gerginlik ve karşılıklı sataşmalar başladı. Polis yer yer karşı karşıya gelen gruplara müdahale etmek zorunda kaldı. Saat 19:30’a kadar devam eden gerginlik ve protestolara zaman zaman polis güç kullanmak zorunda kaldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Halis demir 08 Mayıs 2023 08:29

    Yazıklar olsun. Bunu yapan insan olamaz demokrasiden nasibini alamamış insanların işidir. Bu zihniyetin ülkeye faydası yoktur. Erzurumlu bu ayını sandıkta temizleyip chpye vererek onurunu kurtarır. Sayın belediye başkanı bu nasıl olabilir bu. Bu nadıldevlet adamlığı İstanbul’a gidince utanmayacakmıdınız.