GÜNCEL Haber Girişi : 11 Haziran 2017 23:41

İbrahim Erkal adı bulvarda yaşayacak

İbrahim Erkal adı bulvarda yaşayacak
2004 yılından itibaren değişim için start veren Narman Belediyesi, ilçenin yüzünü değiştirmeye devam ederken ağaçlandırma çalışmalarını da ihmal etmiyor.
Geçtiğimiz aylarda "Prestij Cadde" Projesi ile 110 binanın geleneksel mimari özellikleri kapsamında yenilenmesi ile ayrı bir güzelliğe kavuşan Narman, Modern Hayvancılık Teknikleri'ni de uygulamaya başlayarak ekonomisine katkı sunmanın yanı sıra doğaya verdiği önemi de en son Polis Hatıra Ormanı'na ağaç dikimi yapan öğrenciler gösterdi.
Bölgede organik olarak yetiştirilen ürünler için kapalı halk pazarının yapılacağını söyleyen Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, "buz hokeyindeki başarımızdan sonra şimdi de futbolda başarı sağlamak için stat yapacağız. Devam eden projelerimizin arasında Eğitim Kompleksi'nde 24 derslik Teknik Meslek Lisesi ve 200 kişilik öğrenci yurdunun yanı sıra bir de kapalı spor salonu var; şimdiki kapalı spor salonunu da buz hokeyi salonuna dönüştüreceğiz," dedi.
Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden İbrahim Erkal'ın isminin yaşatılması için doğup ve büyüdüğü evin bulunduğu yerde, 40 metre genişliğinde ve 1 kilometre uzunluğundaki caddeye de İbrahim Erkal Bulvarı adının verileceğini söyleyen Başkan İşleyen, "sanat, sanatçı ve doğa bizim için her zaman değerlidir, ayrıca sporun da bir toplumun gelişmesinde önemli rol oynadığını biliyoruz, " dedi ve  modern hayvan pazarı ve Şehitler Barajı'nın çalışmalarının devam ettiğini, ayrıca Kireçli Dağı tünel porjesinin de onaydan geçmesinin Narman için önemli olduğunu söyledi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.