SİYASET Haber Girişi : 30 Eylül 2015 11:38

İBRAHİM AYDEMİR: "ESNAFIN SESİ OLMAK GÖREVİMDİR"

İBRAHİM AYDEMİR:
Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, seçim çalışmaları kapsamında Palandöken İlçesindeki esnafla bir araya geldi.
Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, seçim çalışmaları kapsamında Palandöken İlçesindeki esnafla bir araya geldi. 
Halka hizmetin bir samimiyet ve bir sevda işi olduğuna işaret eden Milletvekili Aydemir, 'Birbirini Allah için sevenlerin safına şeytan giremeyecektir. Yürek yüreğe tutulmuş milli irade safları hiç bozulmayacak, 1 Kasım seçiminin kazananı yaratılanı yaratandan ötürü sevenler, onlarla yol ve dava arkadaşlığı edenler ve elbette milli irade olacaktır" diye konuştu.
Vatandaşlarla kahvehanede çay içip sohbet eden İbrahim Aydemir, AK Parti'nin 13 yıllık süreçte tüm ülkeye ve dolayısıyla Erzurum'a taşıdığı hizmetlere değindi.
Aydemir, "Sağlık, eğitim, enerji, ulaşım turizm ve spor şehri olan Erzurum'da yatırım yoğunlaşması esnafımızın da siftahsız günlerini sona erdirdi. Her yatırım, her hizmet açılımı esnafımızın da gelirine katkı sağladı. AK Parti hükümetleri, daha önce, hiçbir dönem ve iktidar zamanında hayata geçirilmeyen desteklerle esnafımızın hizmetinde oldu. Ben Erzurum ekonomik hayatının içinden geliyorum. Bir Erzurum evladı olarak, Erzurum ekonomisini küçük esnafımızın ticari yaşamına akseden sorunlarını iyi biliyorum. 40 ikindiler geleneğinden gelen esnafımızın öğretileriyle yetiştik. Bize görev nasip olursa, içinden geldiğim bu kesimin sesi olmak, onlara hizmet vermek şerefine nail olacağız' dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.