GENEL Haber Girişi : 25 Şubat 2019 09:53

Hoca ne kendini kandır, ne de bizi!

Hoca ne  kendini kandır, ne de bizi!
Şifo, gör artık hiç bir takım yenilerek ligde kalamaz!
Bir türlü küme düşme hattından kurtulamayan B.B. Erzurumspor, çıktığı son maçta da Ankara ekibi önünde mağlubiyetten kurtulamadı. Her maç öncesi büyük laflar ederek seyirciyi ümitlendiren teknik adam Şifo Mehmet, en güçsüz rakipleri karşısında bile takımının mağlubiyet elde etmesinden rahatsız olmuyor.
Anlaşıldı ki Şifo
ile olmuyor!
B.B. Erzurumspor'un şu ana kadar elde ettiği sonuç gösterdi ki, hem takımda, hem yönetimde ve hem de teknik kadroda büyük bir sıkıntı var. Haydi yönetimi anlıyoruz, başkan dahil hiç bir üyenin kendine ait iradesi, kararı ve tasarruf hakkı yok! Futbolcuları da anlıyoruz, zira onların hiç biri ciddi bir analiz sonucu bu takıma transfer edilmiş değil. Fakat ya teknik heyete ne demeli? Daha doğrusu tek adamdan oluşan Mehmet Hoca'ya...
Her yenilgiden kendine yeni bir zafer çıkaran Mehmet Hoca'nın bu takımı küme düşürmeye götürdüğü artık ayan beyan ortada... Buna rağmen birileri niye ısrarla bu adam isminde direniyor, anlamak mümkün değil. İşte son Ankaragücü maçı, oyun kötü, takım rezil, teknik yönetim berbattı... Buna rağmen Mehmet Hoca, sanki galip takım teknik direktörü gibi bin bir havada!
Şayet birileri, "Mademki bu takımı süper lige biz çıkardık, biz düşürürüz" diyorsa, şu ana kadar yaptıklarıyla, tam da bu  sözü doğruluyorlar! Evet; B.B. Erzurumspor düşme hattında iyiden iyiye en dibe doğru sürükleniyor. Ortada kulüp yönetimi denilen bir organizasyon yok! Kulüp yönetimi, tamamen kağıt üzerindeki bir takım uyduruk isimlerden ibaret olunca, teknik heyet de, futbolcular da aynı biçimde birer kağıttan kaplan! Ve sonuç da işte bu, BB Erzurumspor düştü düşüyor! Tek tesellimiz Fenerbahçe'nin de bizimle aynı kaderi yaşıyor olması...
Etiketler : BB Erzurumspor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.