SPOR Haber Girişi : 09 Nisan 2024 14:58

Hakan Kutlu: Göztepe, hak ettiği bir galibiyet aldı

Hakan Kutlu: Göztepe, hak ettiği bir galibiyet aldı
Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Göztepe yenilgisinin ardından yaptığı açıklamada, "Bugün günümüzde değildik, oyuna bir türlü dahil olamadık” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Erzurumspor FK, konuk olduğu Göztepe’ye 3-0 mağlup oldu.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Göztepe’yi tebrik ediyorum. Bugün gerçekten hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Biz bugün oyuna iyi başlayamadık, birinci dakika dolmadan yaptığımız bireysel hata yüzünden gol yedik. İlk 20-30 dakikada yediğimiz bu golün tedirginliğiyle Göztepe bize üstünlük kurdu. İlk yarının son 15 dakikası oyunu dengeler gibi olduk. Belki pozisyona giremiyorduk ama pozisyon da vermiyorduk. Oyun dengede gitti. İkinci yarı ilk yarının tersine iyi başladık. Gol pozisyonuna giremiyorduk ama yine dengeli bir oyun vardı. Tabii ki 10 kişi kalana kadar. 10 kişi kaldıktan sonra da Göztepe çok diri, çok istekli ve fiziki açıdan iyi bir takım. Önemli üstünlükleri var. Bugün günümüzde değildik. Oyuna bir türlü giremedik. İstediğimiz sonucu alamadık. Bundan sonraki maçlarımızda en iyi sonuçları alıp bu ligi güzel bir yerde bitirmek istiyoruz” dedi.

STANİMİR STOİLOV: ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Erzurumspor FK galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Bizim için çok önemli bir galibiyet oldu fakat bugün çok büyük bir baskı altında oynadık. Çünkü oyuncularım bu maçın ne kadar önemli olduğunu biliyordu” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Göztepe, konuk ettiği Erzurumspor FK’yı 3-0 mağlup etti. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, “İlk yarıda kalite çok iyi değildi ama 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Çünkü bu 3 puan bizi rakibimizin biraz daha önüne geçirdi ve bizi Süper Lig hedefinde biraz daha ileriye taşıdı. Fakat henüz hiçbir şey bitmedi. Bazıları şimdiden Süper Lig'de olduğumuzu düşünebilir fakat ben buna kesinlikle katılmıyorum. Henüz hiçbir şey bitmedi. Ben, oyuncularım ve etrafımızdaki herkesin bunu iyi bilmesi gerekiyor. Bizim çok sıkı bir şekilde çalışmaya ve bir sonraki maçlarımıza hazırlanmaya devam etmemiz gerekiyor. Şu anda en az 2 maç daha kazanmalı ve önümüzdeki maçlara en iyi şekilde hazırlanmalıyız. Bunu yapmazsak çok büyük sıkıntı yaşarız. Aynı zamanda oyuncularımın her zaman maksimum performans ile oynaması gerekiyor çünkü bizi her maç evimizde kapalı gişe oynatan ve Türkiye'nin her yerinde müthiş bir destek veren taraftarımız var. Onlar hiçbir zaman bizi yalnız bırakmıyorlar. Her zaman bizi destekliyorlar ve bizim yanımızda oluyorlar. Onlar için her zaman maksimum performansımızı vermemiz gerekiyor. Şu an için söylediğim gibi kesinleşmiş hiçbir şey yok. Çok sıkı bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önümüzdeki maçları kazanıp Süper Lig'e yükseleceğiz” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.