GÜNDEM Haber Girişi : 16 Mayıs 2023 12:44

Güzel: Demokrasi milli iradeye saygıdır

Güzel: Demokrasi milli iradeye saygıdır
ER-VAK Başkanı Erdal Güzel’den seçim değerlendirmesi…

Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK) Başkanı Erdal Güzel, “Demokrasi halkın iradesine ve tercihine saygı göstermektir.” dedi.

14 Mayıs’ta yapılan seçimlerle ilgili değerlendirmede bulunan Güzel, halkın iradesine ve tercihine saygı gösterme olgunluğunun demokrasiyi yaşatıp, kökleşmesini sağlayacağını ifade etti.

Her türlü kışkırtmaya, sertliğe, ötekileştirmeye ve çirkin propagandalara rağmen Türk halkının demokrasiye olan inancını sandığa giderek gösterdiğini ve mesajı verdiğini kaydeden Başkan Erdal Güzel, “Hangi siyasi görüşe sahip olursak olalım, görevimiz bu tercihe saygı göstermek olmalıdır. Seçilenlerden isteğimiz ise, gelir dağılımında adaleti sağlamaları, hukuku üstün tutmaları ve kendilerine verilen sorumlulukları hakkıyla yerine getirmeleridir. Bu münasebetle, halkımızın yetki verdiği vekillerimizi tebrik eder, seçimin ülkemize ve şehrimize hayırlara vesile olmasını diler, Cumhuriyeti kuran ve Milli İradeyi hakim kılma düşüncesini ülkenin gündemine getiren iradenin aziz hatırası önünde saygı ile eğilirim.” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.