HABERDE İNSAN Haber Girişi : 27 Haziran 2022 07:00

Genç polis memuruna acı veda

Genç polis memuruna acı veda
Astsubay sevgilisi tarafından silahla öldürülen polis Kübra Açar son yolculuğuna uğurlandı.

Bandırma'da sevgilisi astsubay Burkay Urcan tarafından silahla öldürülen polis memuru Kübra Açar, memleketi Erzurum’da son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, Balıkesir’in Bandırma İlçesi Yenice Mahallesi'nde 24 Haziran saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Rüzgar türbinlerinin bulunduğu alanda silah seslerini duyan tesisin güvenlik görevlileri alanı kontrol ettiklerinde, bir otomobilin yanında bir kadın ve erkeğin yerde yattığını gördü. Güvenlik görevlisinin durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde 2 kişinin de öldüğü belirlendi.

Jandarma, bulunan kişilerin Bandırma Jandarma Komutanlığı'nda astsubay Burkay Urcan (28) ve Bandırma Emniyet Müdürlüğü'nde çalışan polis memuru Kübra Açar'a (24) ait olduğunu saptadı. Açar ve Urcan'ın cenazeleri savcılık incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay da Burkay Urcan sevgilisi Kübra Açar'a üç el ateş ettikten sonra aynı silahla kendisini vurduğu tespit edildi.

24 yaşındaki polis memuru Kübra Açar, Narmanlı Camii’de öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından memleketi Erzurum’da toprağa verildi. Cenaze namazına Erzurum Emniyet Müdürü Levent Tuncer, emniyet teşkilatı ve Açar'ın çok sayıda yakını katıldı. Cenazede yakınları polis memuru Açar'ın tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Öte yandan 2019 yılında Niğde Polis Meslek Yüksek Okulunu bitiren Kübra Açar'ın ilk görev yerinin Bandırma olduğu öğrenildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.