EKONOMİ Haber Girişi : 19 Kasım 2008 20:05

Fatsa Müftüsünden şehit ailelerine ziyaret

Fatsa Müftüsünden şehit ailelerine ziyaret
Fatsa İlçe Müftüsü Şenel Yılmaz, Ordu Valiliği'nin programı çerçevesinde ilçedeki şehit ailelerini ziyaret ederek dertlerini dinledi.


İlçe Müftüsü Şenel Yılmaz, Müftülük Murakıbı Ünal Öztürk ve Sahil Büyük Camii Müezzini Fahri Oran ile birlikte, Evkaf Mahallesi'nde oturan şehit Muhittin Akyol'un ailesini ziyaret etti. Müftü Şenel Yılmaz, burada şehit babası Hüseyin ve annesi Havva Akyol ile sohbet ederek dertlerini dinledi. Müftü Şenel Yılmaz, şehit ailesinin sorunlarını Ordu Valiliği'ne rapor edeceklerini söyledi. Yılmaz, Fatsa'da 24 şehit ailesinin olduğunu tespit ettiklerini ifade etti.


Ziyaret sırasında Fatsa Müftüsü Şenel Yılmaz'a, 1994 yılında Siirt'te askerliğinin bitmesine 2 gün kala şehit olan Muhittin Akyol ile ilgili yaşadıklarını anlatan baba Hüseyin Akyol, ?Oğlumun gelişini beklerken, cenazesini karşıladık? dedi. Şehit babası Hüseyin Akyol, anısını anlattıktan sonra duygulandı ve gözyaşlarını tutamadı. Şehit annesi Havva Akyol ise şehit oğlu Muhittin Akyol'un fotoğrafını misafirleri yol ederken bile elinden bırakmadı.