ASAYİŞ Haber Girişi : 10 Kasım 2023 07:35

Erzurum polisinden FETÖ operasyonu

Erzurum polisinden FETÖ operasyonu
Hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Hüseyin D. yakalandı.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü’nün ortaklaşa yaptığı operasyonda hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Hüseyin D. yakalandı.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Fetullahçı Terör Örgütüne yönelik 03/11/2023 günü yapılan çalışmalarda; Fetullahçı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Hüseyin D. (İhraç Yardımcı Doçent) yakalanarak gözaltına alınmış, işlemleri akabinde cezaevine teslim edilmiştir. Tüm terör örgütleriyle mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.”

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Taha Tuğlular 10 Kasım 2023 09:03

    Ben bu başarılı çalışmaları takdirle karşılıyorum. Fakat bu yeterli değil. Feto şu anda devletin en kılcal damarlarına kadar sızmış durumda. Tümü temizlenmeli. Sinmiş bekliyorlar. Allah korusun ellerine fırsat geçse bugün İsrail'in, Gazze'ye yaptığının on katını bu güzel ülkemize yaparlar. Çünkü içlerinde büyük bir öç, kin ve düşmanlık var. Ben bunların, bu dönemde temizlenecegine inanıyorum yoksa bu hainleri diğer siyasi partilerin temizlenecegine inanmıyorum. Fırsat elde iken bu hainler bu ülkede temizlenmeli. Hele hele şu anda Ali Yerlikaya gibi çok başarılı,bir büyük vatan evladı var. Sayın Yerlikaya'nin bu işi bitirecegine bütün kalbimle inanıyorum. Haydi Sayın Bakanımız,bu işi bitir. Milletin kalbinde, gönlünde ebedi olarak yaşa. Çünkü bu aziz millet, kendisine hizmet edenleri hiç unutmaz,onu minnetle şükranla yad eder. Selamlar.