ASAYİŞ Haber Girişi : 13 Mayıs 2022 06:58

Erzurum’da feci kaza; iki üniversite öğrencisi vefat etti

Erzurum’da feci kaza; iki üniversite öğrencisi vefat etti
Mezuniyete hazırlanırken kazada hayatını kaybettiler.

Erzurum Atatürk Üniversitesi öğrencisi olan iki genç kız mezuniyet için görüşmeleri sonrası dönüş yolunda karşıdan karşıya geçerken otomobil çarpması sonucu ağır yaralandı. Kazada ağır yaralanan Nezahat Tanas ile Zeynep Bağrıyanık hayatını kaybetti.

Kaza, önceki gün saat 17.00 sıralarında Palandöken ilçesi Harput Mahallesi’nde meydana geldi. Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü son sınıf öğrencilerinden sınıf arkadaşları Nezahat Tanas (22) ve Zeynep Bağrıyanık (24), 15 gün sonra gerçekleştirilecek olan mezuniyet törenleri için Çat Yolu üzerinde bir restoranla görüşmeye gitti. Restoran çıkışı iki arkadaşa dönüş yolunda karşıdan karşıya geçerken otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yola savrulan üniversite öğrencilerine çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti. 15 gün sonra mezuniyet törenleri olduğu belirtilen NezahatTanas ve Zeynep Bağrıyanık ağır yaralı olarak Erzurum Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tanas hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, ağır yaralı olan Bağrıyanık ise, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

BAĞRIYANIK’TAN ACI HABER

Kazada ağır yaralanan Zeynep Bağrıyanık da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Bağrıyanık yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Acı haberin ardından Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı da bir mesaj yayınlayarak, Nezahat Tanas'a ve Zeynep Bağrıyanık'a rahmet diledi.

Kazayla ilgili otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

 

Etiketler : erzurum kaza
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.