Haber Girişi : 19 Kasım 2018 09:27

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen:İkinci döneme hazırım

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen:İkinci döneme hazırım
AK Parti'nin kuruluşundan itibaren partinin çeşitli kademelerinde görev alan bu çerçevede İstanbul Samatya ve Kartal belediye başkanlıklarından sonra milletvekilliği de yapan Mehmet Sekmen, 2014 yılında AK Parti'den Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. 30 Mart'ta bu görevinde beş yılı tamamlayacak olan Sekmen, ikinci bir beş yıl için hem parti yöneticilerinden hem de seçmenden imkan verilmesini istiyor.
Gazeteniz Palandöken'e konuşan Başkan Mehmet Sekmen, adaylığına ilişkin değerlendirmede bulundu. Sekmen, "Erzurum'a büyük bir inanç ve idealle geldik ve şu ana kadar da bu gaye üzere hizmet vermeye çalıştık. Yaptığımız işlerin yanı sıra bir de yapmayı planladığımız ve halen devam etmekte olan işlerimiz var. Hayalini kurduğumuz Erzurum'u vücuda getirmek için ikinci bir beş yıla daha ihtiyacımız var. Parti büyüklerimiz takdir eder Erzurum halkı da tercih ederse Erzurum'a olan hizmet yolculuğumuza devam etmeyi istiyorum" dedi. 
Haşim NURGAZİ - Palandöken
Etiketler : haşim nurgazi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.