GÜNDEM Haber Girişi : 11 Kasım 2022 13:17

ERVAK’tan, Palandöken’e ziyaret

ERVAK’tan, Palandöken’e ziyaret

Erzurum en prestijli ve en kapsamlı sivil toplum örgütlerinden biri olan Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK), sosyal-kültürel alanda sürdürdüğü hizmetlerine yenilerini ekleyerek devam ediyor.

Başkanlığını Erdal Güzel’in yaptığı ERVAK, Erzurum genelinde, şehre katkı sağlamak ve özellikle gençlerin tarih bilincine ulaşmasında etkin bir rol oynuyor.

Zaman zaman başka şehirlerde de Erzurum’u temsilen nitelikli programlar icra eden ERVAK, en çok da ilkeli duruşu ve milli konulardaki hassasiyetiyle toplumda ciddi kabul gören bir sivil kitle örgütü…

ERVAK Başkanı Erdal Güzel ve yönetim kurulu üyesi eğitimci-yazar Abdurrahman Zeynel dün gazeteniz Palandöken’i ziyaret etti. Palandöken imtiyaz sahibi ve başyazarımız Mehmet Şener’le görüşen Güzel ve Zeynel ERVAK’ın yeni yılda da hizmetlerini artırarak sürdüreceğini ve tüm ilçelerde vatandaşlarla bir araya geleceğini söylediler.

Başyazarımız Mehmet Şener ise, ERVAK’ın Erzurum için olmazsa olmaz bir sivil toplum müessesi olduğunun altını çizerek, “ERVAK, Erzurum’un rengi ve sesidir. ERVAK, aynı zamanda maşeri vicdandır” dedi.

- Palandöken

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.