ERVAK hizmette sınır tanımıyor

İyi ki bu şehrin bir Güzel’i var…

ERVAK hizmette sınır tanımıyor

Özellikle göçmenler ve şehrin sosyal hayatıyla ilgili hizmetleriyle adından sıkça söz ettiren Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) müzikte de iddialı çıkışlarda bulunuyor…

Kurulduğu 90’lı yıllardan itibaren hem yerel hem de milli konularda gerek yaptığı açıklamaları ve gerekse düzenlediği toplantılarla ülke çapında bir marka olan ERVAK, sanat müziğinin unutulması için oluşturduğu koru ile sanata katkı vermeyi sürdürüyor.

ERVAK Başkanı eczacı Erdal Güzel, adeta tüm mesaisini ERVAK’a adamış bir kişi… İşte bu sayede ERVAK, binlerce göçmene hizmet sunmasının yanısıra şehri alakadar eden her meselede de ya doğrudan müdahil oluyor yahut da verdiği katkıyla hep takdir topluyor.

Siyasetten uzak durarak tüm şehri kucaklayan yapısıyla saygın bir kuruluş olan ERVAK, Erdal Güzel ve yakın çalışma arkadaşlarının omuzlarında yükselmeye ve Erzurum’un bir değeri olmaya devam ediyor. Oluşturduğu Türk Sanat Müziği Korusu ile bir kere daha takdir toplayan ERVAK Erzurum insanının gönül tellerine de dokunuyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • m. ali diler 06 Mayıs 2022 09:52

    erdal bey gibi 5 adam daha olsa erzurum güzelleşir iyileşir. toplumda gerçekten bir geri gidiş var. ERdal bey size çok tesekkür ederim. Lütfen Belediye ile daha çok iletişime geçip kültür anlamında insanların belli yaşa gelmiş insanların oturup zaman geçirecekleri bir yer planlayınoz. heryer gençlere göre açılıyor cafe ler falan biz orta yaşlara göre bir yer yok malesef sadece cami çay ocaklarında oturmak siyaset dinlemek istemiyoruz.

  • Erdal Güzel 05 Nisan 2022 20:25

    Marifet iltifata tabidir” anlayışı çerçevesinde yapmış olduğunuz objektif değerlendirmenize Er-Vak camiası ve şahsım adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

  • Haluk Vefik Şengöz 28 Mart 2022 15:46

    "Sorma kişinin aslını izzetinden bellidir".