SPOR Haber Girişi : 18 Aralık 2021 19:10

Erkan Sözeri: Beklediğimiz oyunu sergiledik dersek yanılmış oluruz

Erkan Sözeri: Beklediğimiz oyunu sergiledik dersek yanılmış oluruz
Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasında Ankara Keçiörengücü’ne konuk olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, mor beyazlılar ile 3-3’lük skor ile puanları paylaştı.

Ankara Keçiörengücü müsabakasının ardından değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Sorumlusu Erkan Sözeri, “Her takım bize karşı daha iyi yonuyor, daha iyi performans gösteriyor. Beklediğimiz oyunu sergiledik dersek yanılmış oluruz” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasında Ankara Keçiörengücü’ne konuk olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, mor beyazlılar ile 3-3’lük skor ile puanları paylaştı.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında müsabakayı değerlendiren Teknik Sorumlu Erkan Sözeri, “Bugün kazanmak istiyorduk ama son saniyede yediğimiz gol 3 puan almamızı engelledi. Maçın içinde bölüm bölüm iyi oynadığımız yerler de oldu. İlk yarıda öne geçmesini de bildik. Rakibimize de çok fazla pozisyon vermedik. Bazı futbolcuların performansı bireysel düşüş gösteriyor. Her takım bize karşı daha iyi yonuyor, daha iyi performans gösteriyor. Beklediğimiz oyunu sergiledik dersek yanılmış oluruz” ifadelerine yer verdi.

Müsabakadaki tartışmalı hakem kararlarını değerlendiren Sözeri, “Kürşad Filiz, çok yetenekli bir hakem. Yönettiği maçları iyi yöneten bir hoca. Maçın altından kalkamadı. İkinci yediğimiz gol yüzde yüz fauldü, ama vermedi. Aynı pozisyonu bize karşı verdi ve biz gol yedik. Bugün Kürşat hoca formsuz bir günündeydi. Genç hakemler bu tarz hataları yapacaklar ve biz destek olacağız” diye konuştu.

TANER TAŞKIN: İYİ OYNARKEN KOLAY GOL YEME HASTALIĞIMIZ VAR

Büyükşehir Belediye Erzurumspor müsabakasının ardından değerlendirmelerde bulunan Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Taner Taşkın, “Çok iyi oynarken bir anda mağlup konuma düştük. İyi oynarken kolay gol yeme hastalığımız var” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasında sahasında ağırladığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 3-3’lük skor ile puanları paylaşan Ankara Keçiörengücü’nde maç sonu karşılaşmayı değerlendiren Teknik Sorumlu Taner Taşkın, “Çok değişik duygular yaşadığımız bir maç oldu. Çok iyi oynarken bir anda mağlup konuma düştük. İyi oynarken kolay gol yeme hastalığımız var, bunu çözmemiz gerek. İkinci yarıda ise gereken bütün hamleleri yaptık. Çok da iyi top oynadık. Maçı kazandıracak iki golü de bulduk. Attığımız yüzde yüz bir gol var ama hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Görüntülere baktık, ofsaytla ilgisi yok” ifadelerine yer verdi.

Takımın son dakikalara kadar mücadele ederek müsabakayı berabere sonlandırdıklarını aktaran Taşkın, “Maalesef hakemlerde skora göre maç yönetmeye başladılar. Biz puantaj olarak ligin aşağılarında gözüküyor olabiliriz ama 5 haftadan beri yenilmiyoruz, iyi mücadele ediyoruz. Bununda bir hakkı olması gerekiyordu. Basit iki hatadan gol yedik. Ama sonuna kadar pes etmedik” diye konuştu.

Karşılaşmada hak eden tarafın Ankara Keçiörengücü olduğunu belirten Taşkın, “Bugün 1 puan aldık, artı gibi gözüküyor ama kaybettiğimiz ciddi 2 de puan var. Ona da üzülüyorum. Belki bu 1 puan Erzurumsporu şampiyon yapacak, bilemiyorum. Ama bu maçın hakkının bizim için 3 puan olduğunu düşünüyorum. Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.