SİYASET Haber Girişi : 12 Mart 2024 07:44

Erdoğan Erzurum’a geliyor

Erdoğan Erzurum’a geliyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erzurum'a geliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumartesi günü Erzurum’da miting yapacak.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala yirminin üzerinde ilde miting yapmayı planlayan Erdoğan, 16 Mart Cumartesi günü saat 13:30’da Erzurum Miting alanında halka hitap edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Erzurum mitingi ile ilgili duyuru AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından yapılırken, Erdoğan’ın Erzurum programının detayı henüz netleşmedi.

Erdoğan’ın iftarı da Erzurum’da yapacağı tahmin ediliyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erzurum sahipsiz şehir 14 Mart 2024 00:40

    Devletin kurumlarını sata sata bitiremedi bugün Bursa şeker fabrikasının arazisini satmış beyefendi bunlar yapmak için değil satmak için iktidara getirildilier Erzuruma gelince yatırımı olmayan bir şehre gelse ne olur önemi yok.

  • Ali er 12 Mart 2024 13:01

    Ete gelsin bu sekmen ancak o zaman çalışıyor. Yenişehir yolu nedir insan utanır tam belediyenin önü resmen köy yolu böyle olmaz Mng Nin önü üniversite resmen çökmüş yol bir insan bu kadar mı mesaiden kaytarır görev yapmaz. Yollar çok kötü

  • mehlebaşılı doğan desen tanırlar. 12 Mart 2024 10:42

    çok şükür belki bu sayede belediye bir asfalt atar yollar delik deşik. Cumhurbaşkanımız gelmese asfalt yapmadıkları gibi sadece 2 kürek kum atıp geçiyorlar. biz şikayetçiyiz böyle başkan istemiyoruz. lütfen akp il başkanı bunu okusun 50 senedir böyle rezalet yol olmamıştır. Burası erzurum.