EĞİTİM Haber Girişi : 28 Nisan 2021 04:57

Eğitimci Bedir’den anlamlı proje

Eğitimci Bedir’den anlamlı proje
Erzurum’da Palandöken Recep Birsin Özen Özel Eğitim Uygulama Okulu Özel Eğitim Öğretmeni Arzu Bedir, anlamlı bir projenin altına imza attı.

Bedir tarafından hazırlanan özel eğitime ihtiyaç duyan çocuklarla birlikte “Önlem Al, Tehlikeye Son Ver/ Take Precautıon End The Danger” isimli projeyle ilgili çalışmalar başladı.

Özel Eğitim Öğretmeni Arzu Bedir, öğrencileriyle birlikte ‘Önlem Al, Tehlikeyi Son Ver/Take Precaution End The Danger’ isimli e-twinning projesi ile özel çocukların karşılaşabilecekleri tehlikelerin farkında olmaları ve önlem alarak bağımsız bir şekilde kendilerini korumaları konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Ocak ayında başlayan proje Türkiye’den 9,  Portekiz’den 3, Ukrayna, Kuzey Makedonya ve Letonya’dan 1’er öğretmenin rehberliğinde uygulanan 4 aylık proje Nisan ayında tamamlanacak. Projede öğrencilerin elektrik, ateş, su, kimyasal maddelerden kaynaklanabilecek önlemleri öğrenmelerine yönelik çalışmalar yapılıyor.

Bu süreçte ‘eğitim ailede başlar’ düşüncesinden yola çıkılarak, veli bilgilendirme çalışmaları da gerekli broşür ve videolarla destekleniyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.