GÜNDEM Haber Girişi : 09 Ağustos 2023 11:59

Bursa’ya Dadaş Emniyet Müdürü

Bursa’ya Dadaş Emniyet Müdürü
Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı'ndan Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne tayin edilen Erzurumlu Dr. Sabit Akın Zaimoğlu törenle göreve başladı.

Zaimoğlu'nu Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki Emniyet Müdürlüğü binasında tören mangası karşıladı. Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile tanışıp tek tek tokalaşan Zaimoğlu göreve başladı.

Zaimoğlu ilk mesaisinde müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile toplantı yaptı.

1988 yılında Polis Koleji’nden, 1992 yılında Polis Akademisi’nden mezun olan Zaimoğlu, Bursa, Diyarbakır, Konya, Adana illerinde ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığında istihbarat, özel güvenlik, çocuk şube ve asayiş birimlerinde değişik rütbelerde görev yaptı.

1988 yılında Polis Koleji’nden, 1992 yılında Polis Akademisi’nden mezun olan Zaimoğlu Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Hollanda, Malta, Çin, İran ve Birleşik Arap Emirliklerinde çeşitli inceleme ve görevlerde bulundu.

Yeraltı Yıkıcı Faaliyetler İle Mücadele, Basic Intelligence (Temel İstihbarat), Lider Yöneticilik, Değişim ve Sürekli Gelişim Stratejileri, Yaşam Koçluğu, Orta Kademe ve Yüksek Kademe Yöneticilik alanlarında eğitim ve deneyim sahibi olan Zaimoğlu Teknik Takip, Lider Yöneticilik ve Durum Eğitimi alanlarında uluslararası eğiticilik tecrübesine sahip bulunuyor.

Yakın Çağ Tarihi alanında yüksek lisansını tamamlamış olan Zaimoğlu aynı bölümde doktorasına devam ettiriyor.

Erzurumlu olan Zaimoğlu evli ve 2 çocuk babası.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.