KÜLTÜR - SANAT Haber Girişi : 02 Aralık 2021 10:26

Bir kütüphane de Şehit Kadir Kayveni İlkokulu’na

Bir kütüphane de Şehit Kadir Kayveni İlkokulu’na
“Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi” tüm hızıyla devam ediyor.

“Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi” tüm hızıyla devam ediyor.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin Ekim ayında açılışını yaptığı ‘’Kütüphanesiz Okul Kalmasın’’ projesi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle ülke genelinde başlatılmıştı.

Proje kapsamında Yakutiye Kaymakamı Murat Öztürk, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fen İşler Daire Başkanı Tuncay Atasever İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Kıvanç, Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kültür Yayınları Şube Müdürü Hikmet Azer, Müze ve Kütüphaneler Şube Müdürü Sedat Seçkin Bozkurt, Şube Müdürü Yalçın Türkyılmaz ile Şube Müdürü Kamil Tehtap’ın katılımıyla Şehit Kadir Kayveni İlkokulu’na kazandırılan kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Yakutiye Kaymakamı Murat Öztürk, “Proje amacı öğrencilerimize okuma kültürünü kazandırarak, öğrencilerimizin araştıran, analitik düşünen ve bilgi üreten bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, onları hayata ve geleceğe hazırlamaktır.” dedi.

Yavuz DEMİR - Palandöken

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.