ASAYİŞ Haber Girişi : 24 Aralık 2023 23:39

Bıçaklı kavgada kan aktı

Bıçaklı kavgada kan aktı
23 yaşındaki genç bıçaklanarak öldürüldü.

Erzurum’da aralarında husumet bulunan iki genç trafikte karşılaşınca kan aktı. S.B. göğsünden bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Erzurum’un Yakutiye ilçesinde 25 FY 335 plakalı araçta bulunan F.Ç. (18) geçmişte arkadaş oldukları ve sonrasında aralarında husumet bulunan S.B. (23) ile trafikte karşılaşınca aralarında sözlü tartışma başladı.

Atatürk Üniversitesi kampüsünde akşam saatlerinde aralarında husumet olduğu anlaşılan iki taraf arasında trafikte çıkan tartışma, kampüs içinde bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada Y.Ç. (18), S.B.’yi (23) göğsünden bıçaklayarak arkadaşı Y.D. (19) ile olay yerinden kaçtı.

Olay yerine sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan S.B, Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak doktorların tüm çabasına rağmen S.B. kurtarılamadı.

Polis genci yaralayan Y.Ç. ve arkadaşı Y.D.’yi suç aleti bıçakla yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Halis demir 25 Aralık 2023 18:37

    Sanırım güvenlikle alakalı bir durum var acilen tedbir alıp giriş çıkışlarda bir kontrol alkol muayenesi uyuşturucu kontrolü yapılsın. Yamalı bohça gibi 40 yerden kampüs girişi olur mu. Dsinin tek giriş çıkışından kontrollü karayolları kontrollü Bilkent lisesi bir lise ama kontrollü Erzurum lisesi kontrollü ama Atatürk üniversitesi yol geçen hanı dingonun hanı mı hergelene yol veriyorsunuz.

  • Ömer demir 25 Aralık 2023 08:29

    Atatürk üniversitesi yönetimi artık bu işe bir son versin sabah akşam hergün kampüse giriş kontrolsüz olmaz bir ruhsat almak çok zor değil eski rektör zamanında ruhsatımızı verip girer efendice çıkardık. Şimdi hıştosu kekosu kampüste bıçak bira rakı şiş kebap kampüste bir sorun niye geldin. Şayet sormayacaksanız bir yer gösterin madem. Millet rahatça dövüşsün bıçaklasın içsin karı kız getirsin çamlıkta bir yer gösterin madem.

  • ahmet tekin 25 Aralık 2023 00:02

    atatürk üniversitesi kampüsünde binlerce öğrenci varken bu iki aracın geçisine nasıl izin verlir. niçin araçları kontrol etmiyorsunuz. 100 lerce güvenlik var demek ki denetim yok. geceleyin yabancı araçları niçin içeri alıyorsunuz. sorumlusu kim. yazık günah değil mi.