GENEL Haber Girişi : 01 Kasım 2019 15:38

Bereket Döner, Erzurum MNG AVM şubesi törenle açıldı

Bereket Döner, Erzurum MNG AVM şubesi törenle açıldı
Bereket Döner'in Doğu Anadolu şubeleşme çalışmaları kapsamında Erzurum MNG AVM şubesi düzenlenen törenle açıldı. Erzurum protokolünü buluşturan tören renkli görüntülere sahne oldu.
Türk dönerinin dünyadaki sözcüsü ve savunucusu Bereket Döner'in yurt çapında çalışmaları kapsamında Erzurum MNG AVM şubesi düzenlenen törenle hizmete girdi. Ekim ayının son gününde Erzurum protokolünü buluşturan açılış töreninde konuşan TÜRES (Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği) Genel Başkan Yardımcısı ve Bereket Döner CEO'su Muhammet Nezif Emek, 3'ü yurt dışında olmak üzere 7 yeni şubenin de açılış müjdesini verdi. Emek, burada yaptığı açıklamada "Bereket Döner yıl sonuna kadar 3'ü yurt dışında olmak üzere 7 yeni şubemizle varlığımızı daha da güçlendireceğiz. Bereket Döner, Suudi Arabistan'ın Abha kentinde Kasım ve Aralık ayları içinde iki şubesini ve bir mobil şubesini faaliyete geçirecek. Yıl sonuna kadar Shell ile yaptığımız protokol kapsamında Türkiye'de ilk akaryakıt içindeki bereket duraklarımızı İstanbul Ümraniye, Merter Çırpıcı ve Odayeri Shell istasyonlarında faaliyete geçireceğiz. Mobil döner büfeleri ile sektörde yenilikçi yatırımlarımızla öncülük etmekten gurur duyuyoruz" dedi.

Bereket Döner Erzurum MNG AVM şubesinin açılış törenine Erzurum Valisi Okay Memiş, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Semih Okyar
24. Dönem Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ali Gemalmaz, Erzurum İl Emniyet Müdürü Mehmet Arslan, İl Tarım ve Orman Müdürü Osman Akar, Ticaret İl Müdürü Muhammet Güneş, Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakan Oral, TKDK İl Koordinatörü, İlçe Kaymakamları, Atatürk Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof.Dr.Mükerrem Kaya, TÜRES Genel Başkan Yardımcısı ve Bereket Döner CEO'su Nezif Emek, TÜRES Erzurum Şube Başkanı Mükremin Emeç ile çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.