SPOR Haber Girişi : 25 Nisan 2022 05:50

BB Erzurumspor-İstanbulspor maçının ardından konuştular

BB Erzurumspor-İstanbulspor maçının ardından konuştular
Spor Toto 1. Lig’in 34. haftasında BB Erzurumspor deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor’u 2-1 mağlup etti.

BB Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, İstanbulspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bu oyunumuzu geliştirerek hedeflediğimiz Süper Lig’e dönmek istiyoruz" dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 34. haftasında BB Erzurumspor deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor’u 2-1 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan BB Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, "İstanbulspor oyun pratiği çok iyi olan bir takım. Orta sahada kalabalık olmak istedik. İstanbulspor düşündüğümüz gibi baskılı başladı. Kısa paslarla, kenara uzun paslarla baskıyı kırmaya çalıştık. Bunu bir şekilde başardık. İlk yarının sonunda skor avantajını aldık. İkinci yarı dengeli oynamaya çalıştık. Son bölümde baskı yiyecektik. Defansı 3’ledik. Yan toplarda doğru durduk. İstanbulspor gibi bir deplasmanda 3 puanla almak oldukça takım adına olumlu. Taraftarlar için, takım için, gelecek çok için mutluyum. İnşallah bu oyunumuzu geliştirerek hedeflediğimiz Süper Lig’e dönmek istiyoruz" diye konuştu.

MEHMET HÜSEYİN DALGIÇ: BUNDAN SONRA PLAY-OFF İÇİN HAZIRLIKLARIMIZI YAPACAĞIZ

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Mehmet Hüseyin Dalgıç, BB Erzurumspor maçından sonra yaptığı açıklamada, "Bundan sonra play-off için hazırlıklarımızı yapacağız" dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 34. haftasında İstanbulspor evinde karşılaştığı BB Erzurumspor’a 2-1 mağlup oldu. Mücadelenin ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunana İstanbulspor Teknik Sorumlusu Mehmet Hüseyin Dalgıç, "Güzel bir maç oldu. İki bölümde incelemek lazım. Birinci devre oyunun içine girmedik. 1-0 mağlup duruma düştük. İkinci yarı iyi başladık. Kontra ataktan yediğimiz golle 2-0 mağlup duruma düştük. Oyun hakimiyeti elimizdeydi. Yapılaması gereken hücum aksiyonlarının hepsini denedi oyuncularımız. Sonlandırmada biraz sıkıntı yaşadık. Play-off yavaş yavaş şekilleniyor. Hemen hemen aynı takımlar olacak. Erzurumspor ile oynadık. Bundan sonraki hafta Eyüpspor ve son hafta Bandırma ile oynayacağız. Bu 4 takımın içinde geçecek. Sıralama belli olacak, kimin kiminle oynayacak. Erzurumspor’un da son durumlarını görmüş olduk. Bundan sonra play-off için hazırlıklarımızı yapacağız" diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.