GENEL Haber Girişi : 04 Şubat 2019 09:57

BARONLAR ŞOKTA!

BARONLAR ŞOKTA!
Erzurum polisi uyuşturucu baronlarının kâbusu oldu
Uyuşturucunun yol haritası değişiyor
Geçtiğimiz hafta Erzurum polisinin filmlere taş çıkartan büyük operasyonu sayesinde, Cumhuriyet tarihinde ele geçi- rilen en yüklü miktardaki (Bir ton 550 kilo) eroin, uyuşturucu baronlarının ezberini bozdu! Erzurum'un ardından bir kaç gün sonra da 800 kilo eroin yakalayarak, büyük bir operasyona imza atan İstanbul polisi, bir anda Türkiye'yi dünya ölçeğinde "uyuşturucuyla mücadelede süper ülke" hale getirdi.

FETÖ'cüler gitti, polis kendini buldu
Peş peşe büyük darbe yiyen uyuşturucu baronları,  büsbütün yıkılmamak için farklı arayışlara girmeye başladı. Edinilen bilgiye göre, bölgemizdeki uyuşturucu trafiği şu şekilde yapılanmıştı: Afganistan'da hazırlanan uyuşturucu, dağlardan geçirilerek önce İran'a, İran'dan da yine benzer yollar takip edilerek Türkiye'ye sokuluyor ve buradan da Avrupa ülkelerine dağıtılıyor!

Türkiye'ye alternatif ülke arıyorlar!
Ne var ki son yıllarda Türkiye'nin uyuşturucuya karşı verdiği amansız mücadele, (özellikle de FETÖ''cü polislerin emniyetten temizlenmesinden sonra), uyuşturucu kaçakçıları için adeta büyük bir kabusa döndü. Geçtiğimiz hafta önce Erzurum ardından da İstanbul'da ele geçi-rilen iki tonu geçen eroin, uyuşturucu trafiğinin değişmesini sağladı.  Buna göre, yeni trafik gereği, uyuşturucu baronları Türkiye yerine başka bir geçiş noktası bulmaya çalışıyor.  Ömer İKBAL - Palandöken



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.