KÜLTÜR - SANAT Haber Girişi : 22 Ağustos 2023 07:09

Atmaca ikinci kitabını çıkardı

Atmaca ikinci kitabını çıkardı
Recep Atmaca kamu kurumunda çalışan bir elektrik yüksek mühendisi. Ama birisi şiir diğeri de yeni çıkan öykü kitabı ile edebiyat dünyasında da isminin anılacağını gösterdi.

“Leylek Han” ismini verdiği öykü kitabıyla insanların neşelerine, kederlerine umutlarına ve bütün hislerine ortak olmak istediğini ifade eden Recep Atmaca, “Elektrik yüksek mühendisiyim. Bir kamu kurumunda çalışmaktayım. İstanbul Üniversitesi mezunuyum. 2021 yılında ‘Pamuk İpliğine’ bağlı isimli şiir kitabımla edebiyat dünyasına giriş yaptım. Şimdi internet satış noktalarında bulunan eserim ise ‘Leylek Han’ öykü kitabıdır. Leylek Han öykü kitabımda; yaşanmış ve yaşanması mümkün olan, kahramanının aramızdan yahut hayal olduğu, bütün duyguları harekete geçiren olay, kişi ve durumlardan bahsettim. 2018 ve 2022 yıllarında Zeytinburnu Belediyesi öykü yarışmasında mansiyon ödülü kazandım. 2023 yılında güncel sanat dergisi öykü yarışmasında derece aldım. 2023 yılında Mergen Yayınları öykü yarışmasında derece kazandım.” dedi.

Bir çok dergi ve yayın organından yazı-şiirlerinin paylaşıldığını anlatan Atmaca, “Mütemadiyen Dergisi, Ay Dergisi, Çardak Dergisi, Od Dergi, Nitekim Dergisi, Tariz Dergi, Tahta Fikir Edebiyat Dergisi, Sakura Dergisi, Hazan Yaprağı Dergisi ve Kibele Kültür Sanat Dergisi gibi platformlarda öykü ve şiirlerim yayınlamıştır. Birçok gazete ve kanalda röportajım mevcuttur. Fuarlara, imza günlerine, söyleşi, röportaj ve kültür sanat programlarına katılıyorum. Leylek Han isimli Öykü kitabımla insanların neşelerine, kederlerine umutlarına, bütün hislerine ortak oldum. Leylek Han öykü kitabımdan sonra gelecek olan Roman ve Şiir kitabımın müjdesini vermek isterim. Keyifle hüzünle okumalar.” şeklinde konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.