SPOR Haber Girişi : 09 Eylül 2017 12:58

ASP'den Erzurum'da 'Buz Hokeyi Gençlik Gelişim Kamp Programı'

ASP'den Erzurum'da 'Buz Hokeyi Gençlik Gelişim Kamp Programı'
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından düzenlenen "Buz Hokeyi Gençlik Gelişim Kamp Programı" Erzurum 3 Binlik Buz hokeyi salonunda ilk antrenmanını yaptı.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından düzenlenen "Buz Hokeyi Gençlik Gelişim Kamp Programı" Erzurum 3 Binlik Buz hokeyi salonunda ilk antrenmanını yaptı. 
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yapılan Buz Hokeyi Gençlik Gelişim Kamp Programı'nın ilk antrenmanı 3 binlik Buz Hokey salonunda yapıldı.
Programa, ASP Spor Kulübü Genel Başkan vekili Özcan Gül, Erzurum ASP İl Müdürü Cemil İlbaş, ASP Buz Hokeyi Koordinatörü Halil İbrahim Taç, Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu antrenörleri ve sporcular katıldı.
'Türkiye'nin Horozları' sloganı ile Buz Hokey Eğitim projesini başlattıklarını ifade eden Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü Genel Başkan Vekili Özcan Gül, "Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü ve Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu arasında yapılan işbirliği çerçevesinde 2016 yılında Ankara, Erzurum, Samsun, Bursa, Kocaeli, İstanbul illerinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın hizmet modellerinden yararlanan çocukları kapsayan "Türkiye'nin Horozları" sloganı ile Buz Hokeyi Eğitim projesi başlatılmıştır. Çocuklarımızın ulusal ve uluslararası şampiyonalara katılarak farklı deneyimler kazanmaları sağlanmaktadır" diye konuştu.

"Ülke sporuna milli sporcular kazandırmak ana amacımızdır"
Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü Genel Başkan Vekili Özcan Gül, Buz Hokeyi'nin çocukların kurumsal ve toplumsal rehabilitasyon süreçlerine katkı sağlayacağını söyledi. Gül konuşmasına şöyle devam etti:
"Çocuklarımızın kurumsal ve toplumsal rehabilitasyon süreçlerine katkı sağlamanın yanı sıra, ülke sporuna milli sporcular kazandırmak ana amacımızdır. Bu amaçla, buz hokeyi branşında faaliyet gösteren çocuklarımızın tamamen profesyonel multidisipliner bir program içinde, yetenek ve kabiliyetlerini sağlamak, sor bilinç düzeylerini geliştirmek, motivasyon artışı ile birlikte, hedef koyabilmelerini sağlamak, 05-12 Eylül tarihlerinde Aile ve Sosyal Politikalar Buz Hokeyi Gençlik Gelişim Kampı devam etmektedir. Aile ve Sosyal Politikalar Buz Hokeyi Gençlik Kampı ve şampiyonasına Ankara, Erzurum, Samsun, Bursa, Kocaeli ve İstanbul illerinden 100 sporcu, Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu'nun görevlendirdiği 12 antrenör katılmaktadır."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.