ERZURUM Haber Girişi : 19 Şubat 2017 23:46

Aras Elektrik'ten Whatsapp'lı çözüm

Aras Elektrik'ten  Whatsapp'lı çözüm
Müşteri memnuniyetini ilke edinen Aras Elektrik yeni bir hizmet daha başlattı. ARAS müşterilerinin sorunlarının kısa sürede çözüme kavuşturulması amacıyla Whatsapp Çözüm Hattı oluşturdu.
Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulanan Aras Elektrik Dağıtım A.Ş  Kurumsal İletişim Kalite İnsan Kaynakları Koordinatörü Nilüfer Orkan KILIÇ, Şirket olarak erişebilirliğe inandıklarını belirterek "  müşteri geri bildirimlerinin, bizi daha iyiye yönelteceğine inancımız yüksek. Bu nedenle müşterilerimizin bize ulaşımını daha da arttıracağına inandığımız bir hizmet kanalını daha devreye aldık. Whatsapp Çözüm Hattı numaramız olan 0530 107 0 186'numaradan bize 7 gün 24 saat ulaşabilecekler ve dilek, talep, öneri ve şikayetlerine anında çözüm bulabilecekler. Whatsapp Çözüm Hattı ile birlikte Aras Elektrik müşterileri 9 ayrı kanaldan müşteri iletişim yetkililerimize ulaşabiliyor," dedi. 
Kılıç'ın altını çizdiği başka bir konu ise, elektrik arızalarının en kısa sürede giderilmesinin gerekliliği oldu, bu konuda, " hizmete alınan bu uygulama ile müşterilerimiz konum bilgilerini müşteri hizmetleri merkezleri ile anlık paylaşarak elektrik arızalarına daha etkin ve kısa sürede müdahale edilmesini sağlayacak. Kolay kullanımı sayesinde müşteriler tarafından çabuk benimsenen ''Whatsapp Çözüm Hattı'' hizmet standartlarını interaktif boyuta taşıyan yeni bir dijital hizmet platformu. Sektörel olarak birçok ''ilk''e imza atan Aras Elektrik, müşteri memnuniyeti çalışmalarını iletişim ağının bulunduğu her mecraya taşıyarak müşterilerinin anında muhatap bulmasını sağlayacaktır," diyen Nilüfer Orkan Kılıç, sistem hakkında ise şunları söyledi. 
"Toplu bilgi paylaşımı ile beraber konum paylaşımı sayesinde arızanın yerinin ve türünün daha hızlı tespit edilmesi ile beraber fotoğraf ya da video destekli arıza tespitini kolaylaştıracak.Arızanın tespitine göre hareket edilmesi kolaylığını da getiren Whatsapp Çözüm Hattı; mülki amirlikler, muhtarlar, sağlık ocakları, gar ve havaalanları için deoluşturulacak gruplar aracılığı ile bilgilendirme mesajlarının gönderilmesi gibi interaktif hizmet verebilecek. Ayrıca müşteri arıza bildirimini konum ile beraber arızanın niteliğini Aras Elektriğe daha hızlı iletebilecek." 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.