Yanıkdere daveti...

ERVAK Başkanı Erdal Güzel, Yanık Dere şehitliğinin katliamın en somut örneklerinden biri olduğunu ifade ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Yanık Dere şehitliğinde, görmek arzusunda olduklarını söyledi.

Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK) Başkanı Erdal Güzel, 1918 yılında Erzurum'da, Ermeni çetelerinin 3 bin Müslüman katlettiklerini, Yanık Dere şehitliğinin bu katliamın en somut örneklerinden biri olduğunu ifade ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Yanık Dere şehitliğinde, görmek arzusunda olduklarını söyledi.
Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK) Başkanı Erdal Güzel, asılsız soykırım iddiaları ile ilgili başta Papa olmak üzere, Avrupa Parlamentosu ve Revan'da toplanan bazı ülke liderlerinin yapmış oldukları ön yargılı ve iftira dolu beyanatlarını 24 Nisan günü hayretle izlediklerini belirtti. 
Yalanın, iftiranın, ön yargının bu kadarına pes dediklerini ifade eden Güzel,  "Dünya kamuoyuna haklılığımızı anlatamıyoruz. Bu büyük bir eksiklik"dedi.
1918 yılında Erzurum'da, Ermeni çetelerinin 3 bin Müslüman Türk'ü yol temizletme bahanesiyle götürüp katlettiklerini de söyleyen Güzel,  "Yanık Dere Şehitliği bu katliamın en somut örneklerinden biridir. 27 Mayıs günü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ı ve Erzurum'a gelecek olan diğer parti liderlerini Yanık Dere şehitliğinde, şehitlerimizin manevi huzurunda görmek arzusundayız. " diye konuştu.

05.05.2015 02:17:42