Tekmeler altın için kalkacak

Giresun’da yapılan Anadolu Yıldızları Taekwondo Ligi’nde üçüncü olarak takım halinde bronz kupayı Erzurum’a getiren taekwondocular Bartın’daki yarı final maçlarında altın kupa almayı hedefliyor. 

Erzurumlu taekwonducuların başarısı sürüyor. Giresun’da yapılan Anadolu Yıldızları Taekwondo Ligi’nde takım halinde üçüncü olan taekwondocular, şimdi Bartın’da yapılacak olan Yarı Final Müsabakaları’nda altın kupa kazanmayı hedefliyor. 

Yarı final müsabakalarını da geçip Anadolu Yıldızları Ligi’nde finale kalmayı planlayan taekwonducular, şimdiden yarı finallere iddialı hazırlanıyor. Taekwondo İl Temsilcisi Engin Akın, antrenörler ile sporcuları kutlayan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, takımdan Türkiye şampiyonluğu beklediğini ifade etti. Antrenörler Ömer Budancamanak, Arif Budak, Şuayip Gacır ve Rahim Ak yönetiminde Giresun’da başarı elde ederek yarı final vizesi alan taekwondocular, şimdi de Bartın’dan başarı ile dönmek için yoğun mesai harcıyor. Taekwondo İl Temsilcisi Engin Akın, kendilerine destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy ile Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenligil’e teşekkür ederken, sporcularının Bartın’da tarih yazarak, Türkiye finallerine katılacaklarına inandığını söyledi. Engin, “Taekwondo, Erzurum’da bur çığır açmıştır. Yeni Servet Tazegül’ler, Nur Tatar’lar yetiştirmek için gayret gösteriyoruz” diye konuştu.


13.03.2014 10:12:00