Belediyespor şokta

Erzurum Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Maltespor’a 2-1 mağlup olarak bir kez daha taraftarlarını şoka soktu! Maltepe Hasan Polat Stadyumu’nda binlerce Erzurumlu’nun desteğini arkasına alarak maça başlayan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, maça şok bir golle adeta 1-0 mağlup başladı. Karşılaşmanın henüz 5. dakikasında gelişen Maltepespor atağında Ethem Özden’in golüne engel olamayan Belediyespor, maçın hemen başında 1-0 geriye düştü. İlk yarısı 1-0 Maltespor’un üstünlüğüyle sona eren maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf ise bu kez Belediyespor oldu. Maçın 49’ncu dakikasında geçtiğimiz sezonun flaş ismi Fatih Gültekin skoru 1-1’e getiren golü Maltepespor fileleriyle buluşturdu.

Karşılaşmanın 85’nci dakikasında ise Belediyespor’u ve binlerce Erzurumlu’yu şoka golen gol geldi. Gelişen Maltepespor atağında topa son dokunan isim Muzaffer Özkaya oldu: 2-1

Golden sonra yeniden beraberlik için yüklenen Belediyespor’un tüm çabası sonuçsuz kaldı ve karşılaşma ev sahibi Maltepespor’un 2-1 galibiyetiyle sonuçlandı.


23.09.2013 07:12:00