HABERDE İNSAN Haber Girişi : 14 Eylül 2022 10:30

Alkışlar Aksakallı çiftine

Alkışlar Aksakallı çiftine
Erzurum'un sevilen eğitimcilerinden ve iş insanlarından Emre Aksakallı'nın çocukları Aras Nazif ve Hazar Bartu Aksakallı'nın sünnet düğünü Hilton Garden Inn Otelde düzenlenen görkemli bir düğün ile gerçekleşti.

İş, siyaset ve eğitim camiasının bir araya geldiği düğün merasimine, Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Ak  Parti Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın, Ak Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, Ak Parti Mkyk üyesi Erdoğan Dönmez, Teşkilat Başkanı Yavuz Selim Turan, İl sekreteri Ömer İnceoğlu, Ak Parti Gençlik kolları İl Başkanı M. Gökberk Kocaaliler, Büyükşehir Belediye Protokol müdürü Resul Parlak, İyi parti Palandöken ilçe başkanı Ahmethan Efe, Bilkent Üniversitesi akademisyenleri ve yöneticileri, Atatürk Üniversitesi Akademisyenleri ve yöneticileri, iş dünyasının isimleri, bürokratlar, yargı mensupları, STK temsilcileri ve akrabalar katıldı.

Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir yaptığı konuşmada, "Emre kardeşim bizim için kıymetlidir, dost kavramının karşılık bulduğu bir isimdir, Emre ve Canan çiftini tebrik eder, Aras ve Hazar kardeşime güzel bir ömür dilerim" dedi.

Emre Aksakallı ise, "Protokol üyelerine, dostlarıma, akrabalarıma katılım sağladıkları için, sonsuz teşekkür ederim.” dedi. Aksakallı, “Rabbim düğünlerinde de bizleri bir araya getirir, inşallah!” diyerek, misafirlerine teşekkür etti.

Hediye, takı ve çiçeğin kabul edilmediği düğünde katılımcılar Lösev'e bağışta bulundular. Gece, askeri bando takımının sunumu, zeybek ve Erzurum folklor oyunlarının ardından, havai fişek gösterisi ile son buldu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.