SİYASET Haber Girişi : 01 Mart 2023 17:44

AK Parti'nin yeni İl Başkanı belli oldu

AK Parti'nin yeni İl Başkanı belli oldu
AK Parti Erzurum İl Başkanlığına İbrahim Küçükoğlu atandı.

6 yıl boyunca AK Parti Erzurum İl Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürüttükten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştükten sonra milletvekili aday adaylığı için istifa eden Mehmet Emin Öz’den boşalan koltuğa Avukat İbrahim Küçükoğlu oturdu.

AK Parti Genel Merkez tarafından yapılan görüşmeler neticesinde Ankara’ya çağrılan isimler arasında yer alan Küçükoğlu, yeni il başkanı oldu. AK Parti’nin yeni il başkanı Küçükoğlu, yaptığı değerlendirmede, Türkiye’nin çok önemli bir seçimin arifesinde olduğuna dikkat çekerek, zaman kaybetmeden dinamik bir ekip oluşturup çalışmalara başlayacaklarını aktardı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Levent Sütçü 02 Mart 2023 11:51

    değişen ne olacak.m.emin öz il başkanlığı döneminde ilimiz ekonomisine ne katkı sunduki bu ne katkı sunsun.bu ilçe başkanlığı döneminde ilimiz ekonomisine ne katkı sunduki il başkanı olunca ne katkı sunsun.yada m.emin öz vekil olunca il başkanlığı döneminde 760 binlerde olan il nüfusunu 740 binlere düşürdü belki yeni il başkanı üstün bir başarı ve performans göstererek 700 binlere düşürebilir.Sayın Cumhurbaşkanımızın önüne mert,dirayetli vizyon ve misyon sahibi bir altarnatif çıkarmazsanız sonuç hüsran. Böyle giderse ilimizin GSMH sınıda 3300-3400 dolarlardan belki 2000 dolarlara da düşürmemiz üzücü ama içten bile değil.