SİYASET Haber Girişi : 03 Şubat 2024 09:28

AK Parti’nin belediye başkan adayları belli oldu

AK Parti’nin belediye başkan adayları belli oldu
Cumhur İttifakı kapsamında Erzurum’un bazı ilçelerinde “tamam”, bazı ilçelerinde ise, “yola devam” kararı alındı.

AK Parti’nin Cumhur İttifakı kapsamında Erzurum’daki ilçe belediye başkan adaylarını tanıtım toplantısı bugün gerçekleştirilecek.

Tanıtım toplantısı öncesinde dün medya kuruluşlarına gönderilen listeye göre; bazı ilçelerde “tamam”, bazı ilçelerde ise, “yola devam” kararı alındı. Söz konusu listede, merkez ilçelerden Aziziye’de değişikliğe gidildiği görülürken, adaylığı tercih edilen isim ise, Eyüp Tavlaşoğlu oldu.

Yakutiye, Palandöken, Şenkaya, Tortum, Tekman, Köprüköy, Pazaryolu ve Hınıs’ta mevcut başkanlarla yola devam edilirken, Aziziye ile birlikte, Oltu, Horasan, Pasinler, Çat, Aşkale ve Narman’da yeni isimler belirlendi. Kayyum tarafından yönetilen Karayazı ve Karaçoban’da da AK Parti’nin adayları belli oldu.

Cumhur İttifakı kapsamında Erzurum’un İspir, Uzundere ve Olur ilçelerinde ise, MHP’li adaylar yarışacak.

İŞTE TÜM ADAYLAR;

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mahir 05 Şubat 2024 16:08

    Göz göre göre bu kadar yanlış yapılabilir mi acaba.ak parti diye bir çoğuna oy veriliyor verilecek hani yanlış yapsa da babanıza birşey diyemezsiniz ya öyle birşey olsa gerek.efendiler bu sizin son sahneniz biliyorsunuz sanırım