ERZURUM Haber Girişi : 10 Nisan 2016 23:51

10 Nisan Polis Haftası kutlandı

10 Nisan Polis Haftası kutlandı
Polis teşkilatının 171. yıldönümü kutlamaları kapsamında Havuzbaşı'nda Atatürk anıtına İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Emniyet Müdürlüğünün çelengi koydu.
10 Nisan Polis Haftası Erzurum'da kutlandı. 
Polis teşkilatının 171. yıldönümü kutlamaları kapsamında Havuzbaşı'nda Atatürk anıtına İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Emniyet Müdürlüğünün çelengi koydu. Ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile birlikte Havuzbaşındaki tören sona erdi. Daha sonra Emniyet Müdürü Karabörk ve törene katılan polis memurları Polis Evinde düzenlenen kokteyle katıldı.
Burada "Çocuk Gözüyle Polis" adlı şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül verildi.

OLTU'DA ŞEHİTLİK ZİYARET EDİLDİ
Polis teşkilatının 171. yıldönümü kutlamaları kapsamında Oltu Hükümet Meydanındaki Atatürk anıtına İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Kuruçay, Emniyet Müdürlüğünün çelengi koydu. Ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile birlikte Hükümet meydanındaki tören sona erdi. Daha sonra Emniyet Müdürü Kuruçay ve törene katılan polis memurları Oltu Aslanpaşa Şehitliğine giderek şehit mezarlarını ziyaret edip Fatiha okudular. Şehitlik ziyareti sonrası 10 Nisan Polis Haftası kutlama programı sona erdi.
Etiketler : polis
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.