ERZURUM Haber Girişi : 23 Mayıs 2016 01:24

ZP Gross İkinci şubesini açtı

ZP Gross İkinci şubesini açtı
İstanbulkapı semtinde ikinci şubesini açan ZP Gross, ilk günde vatandaşın akınına uğradı. ZP Gross Yetkilisi Zeki Gözütok, ikici şube için bu semt doğru bir yer ve Ramazan ayı öncesi hizmete girmesini de aynı zamanda doğru bir zaman olduğunu söyledi.
Ramazan KARATAŞ
Doğu Anadolu Bölgesi'nde ilki Erzurum Sanayi Mahallesi Tortum Yolu üzerinde açılan ZP Gross'ların ikinci şubesi İstanbulkapı semtinde açıldı. İki kattan oluşan alış veriş merkezi içerisinde gıdadan giyime, zücaciyeden oyuncağa kadar birçok ürün tüketicinin hizmetine sunuyor. 
Dualarla yapılan açılışa Erzurum Vali Yardımcısı Levent Kepçeli, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfü Yücelik, ZP Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Gözütok, Hulusi Gözütok, idamları ve vatandaşlar katıldı. Tortum Yolu üzerinden sonra ikinci şubesini açan ZP Gross, ilk günden vatandaşın büyük beğenisini topladı. Ramazan öncesinde fiyatları da uygun bulan vatandaşlar, mağazaya adeta akın etti. Kasalarda uzun kuyrukların oluştuğu açılışta vatandaşlar bu sayede eksikliklerini de tamamlamış oldu. Gıda ürünlerinin büyük bölümü satılan açılış, ZP Gross çalışanlarını ve yetkililerini memnun etti. 
DOĞRU YER 
DOĞRU ZAMAN
ZP Gross (Zeki Pazarlama) yetkililerinden Hulusi Gözütok, 2 yıl aradan sonra böyle büyük bir alış veriş merkezinin açılışını yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 
Uzun bir aradan sonra doğru yer ve zaman beklediklerini ifade eden Gözütok, "İki yıl aradan sonra ikinci şubemizi de hizmete açtık. İyi bir yer ve müsait bir zamanı bekliyorduk. İstanbulkapı semti bizim için çok uygun bir merkezdi. Karar verip bu bölgeye şubemizi açtık. ZP Gross marketlerinin en büyük özelliği direk fabrikadan halka satış yapmasıdır. Yani ikinci ve üçüncü şahıslar arada yok. Böyle olunca fiyatlar çok uygun oluyor. Her keseye hitap ediyoruz. Erzurum merkezli ZP Gross'lar Doğu ve İç Anadolu Bölgelerinde toplam 12 şubesi bulunmaktadır. Amacımız kaliteyi ucuz fiyattan halka ulaştırmaktır. Bunu da başarıyoruz" şeklinde konuştu.

Etiketler : market
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.