ERZURUM Haber Girişi : 26 Mart 2015 02:21

Yüz güldüren yardım

Yüz güldüren yardım
Çat Kaymakamı Ramazan Pektaş, öksüz ve yetim çocuklara masa ve sandalye dağıttı. İlçe Kaymakamı Ramazan Pektaş, anne veya babasını kaybetmiş 20 çocuğa çalışma masası ve sandalyesi hediye etti.
Çat Kaymakamı Ramazan Pektaş, öksüz ve yetim çocuklara masa ve sandalye dağıttı. 
İlçe Kaymakamı Ramazan Pektaş, anne veya babasını kaybetmiş 20 çocuğa çalışma masası ve sandalyesi hediye etti. Çat Çok Programlı Lise Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen programa Cumhuriyet Başsavcısı Oktay Şüheda Arslan ve şube müdürleri katıldı. Kaymakam Ramazan Pektaş yaptığı konuşmada çalışma masalarında daha güzel daha rahat çalışıp başarılı, vatana ve millete daha yararlı bir evlat olma temennisinde bulundu.

ÖĞRENCİLERE 
MASA VE SANDALYE 
DAĞITILDI
Pektaş ayrıca, "Bu projede bizlere öncülük eden, bizleri yönlendiren ve bizlere ilham olan Valimize sizlerin huzurunda teşekkürlerimi sunarım" dedi.
Daha sonra Kaymakam Pektaş tarafından çocuklara hediye edilen masa ve sandalyeler dağıtıldı. Hediyelerini alan çocuklar çok sevinirken mutlulukları gözlerinden okundu.
Etiketler : çat
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.