SAĞLIK Haber Girişi : 05 Mart 2011 10:10

Yeni Yönetimden Başkan Görmez'e Ziyaret

Yeni Yönetimden Başkan Görmez'e Ziyaret

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen 4. Olağan Genel Kurul sonrası Diyanet-Sen Genel Yönetim Kurulu, Genel Başkan Mehmet Bayraktutar’ın başkanlığında Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’i makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Genel Başkan Bayraktutar, Genel Merkez Yönetim Kuruluna yeni katılanları tanıttıktan sonra Diyanet işleri Başkanlığı’nın son dönemlerde yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Görmez’e teşekkür etti.

Bayraktutar: Sorunları birlikte çözebiliriz

Başkanlık personelinin de sorunlarının dile getirildiği görüşmede Bayraktutar, “Başkanlığımızın yaptığı tüm olumlu çalışmaların yanındayız. Birlikte sorunların üstesinden gelebiliriz” dedi.

Görmez: İstişare önemli

Diyanet işleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, ise ziyaretten duyduğu memnuniyet belirterek “Diyanet-Sen’in çalışmaları bizi de çok memnun ediyor. Sorunların çözümü için birlikte istişare etmek isteriz” diye konuştu.  

Başkan Yardımcılarından Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz’ın da bulunduğu ziyaret sonunda Diyanet işleri Başkanı Görmez, Genel Başkan Mehmet Bayraktutar’a günün anısına Kur’an-ı Kerim hediye etti.