SAĞLIK Haber Girişi : 16 Mart 2017 12:19

Vücutları yanan çocuklar acılarını akülü arabayla unutuyor

Vücutları yanan çocuklar acılarını akülü arabayla unutuyor
Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören küçük yaştaki çocuklar, yanık acılarını hastanenin yeni uygulaması olan akülü arabalara binerek unutuyor.
Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Merkezinde sıcak su ve çaydanlıktan yanarak birinci ve ikinci derece yanıkları oluşan küçük yaştaki çocuklar tedavi altına alındı. Çocukların yanıklarından dolayı sürekli acı çekmesi ve ağlaması üzerine hastane yönetimi yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Yanık tedavi merkezine akülü araba ve bisiklet alan hastane yönetimi çocukların acılarını hafifletti. Akülü araba ve bisiklete binerek acılarını unutan çocuklar, birbirleriyle keyifli anlar geçiriyor.
Yaşları 5 ile 10 arasında değişen küçük yaştaki çocukların tedavileri devam ederken, anneleri de yeni uygulamadan memnun olduklarını dile getirerek, "Yeni uygulamadan oldukça memnunuz. Çocuklarımız sıcak su ve çaydanlık dökülmesi nedeniyle birinci ve ikinci derece yandı. Geceleri acılarından ağlıyor hiç durmuyorlardı. Hastanedeki yöneticilerimizin aldıkları akülü arabalarla vakit geçirerek acılarını hissetmiyorlar. Emeği geçenlere teşekkür ederiz." dedi.(iha)
Etiketler : beah
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.