GÜNDEM Haber Girişi : 19 Eylül 2013 16:46

VATANDAŞIN PTT KUYRUĞU ÇİLESİ

VATANDAŞIN PTT KUYRUĞU ÇİLESİ

Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Oltu Şubesi’nde çalışan personelin emekliye ayrılması üzerine teke düşen personel sayısı vatandaşı canından bezdirdi. 
Tek vezne ve tek personel ile hizmet vermeye çalışan PTT Oltu Şubesi’nde yaşanan bu sorunun faturası vatandaşa çıkarıldı. Çevre ilçe ve köylerden gelen vatandaşların bir bölümü araçlarının köye dönüş saatinin gelmesi üzerine işlerini halledemeden geri dönmek zorunda kalırken kuyrukta sıra yüzünden yer yer tartışmalar yaşandı.
Ercan Polat isimli vatandaş gün boyu sıra beklediğini öne sürerken bazı vatandaşlarında sıra yüzünden tartıştıklarını bir kısım vatandaşında işini halledemeden geri dönmek zorunda kaldığını söyledi.
Ali Osman Akıncı (77) isimli vatandaş ise Oltu’ya bağlı Alatarla köyünden geldiğini belirterek “Köyümüz Oltu’ya 40 kilometre mesafede. 3 gündür buraya gelip gidiyorum. Tek memurla hizmet vermeye çalışan kurum olur mu? Kuyruk caddeye kadar taşmış durumda. Yazık günah değil mi bu millete. Resmen rezillik yaşıyoruz. Yetkililer biraz insaf etsin.” diye konuştu.