ERZURUM Haber Girişi : 11 Mayıs 2020 17:55

Vali Okay Memiş Palandöken’e açıkladı Korona’da ibre iyiden yana… İşte Erzurum’daki son durum

Vali Okay Memiş Palandöken’e açıkladı  Korona’da ibre iyiden yana…  İşte Erzurum’daki son durum
Başyazarımız Mehmet Şener’e konuşan Vali Okay Memiş, Korona virüs’e karşı Erzurum özelinde verilen mücadeleyi anlattı ve en son güncel tabloyu paylaştı.

Erzurum’da salgının büyük oranda kontrol altına alındığını vurgulayan Vali Memiş, bugüne kadar toplam 7.000 bin test yapıldığını, şu anda pozitif vaka sayısının ise 30 ile 40 arasında değiştiğini söyledi.

Geçtiğimiz günler içerisinde önce Tekman ve ardından da İspir’de pozitif vaka sayısında ciddiye alınacak çapta bir artış olduğunu ancak vaktinde müdahale sayesinde sorunun büyümeden kontrol altına alındığını hatırlatan Vali Okay Memiş, “Şehir merkezinde günlük testlerimiz düzenli olarak devam ediyor. Şunu belirtmem lazım ki, şehir merkezindeki testlerimizde tek tük de olsa pozitif vakaya rastlanıyor. Ancak bu bile Erzurum'un çok iyi durumda olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Allah nazardan korusun şu anda son derece iyi gidiyoruz. Ekiplerimiz en küçük şüpheli durumda bile anında müdahale ediyor ve tarama yapıyor. Vatandaşlardan ricamız şu ana kadar yaptıkları gibi kurallara uymaya devam etmeleridir. Çünkü tehlike henüz geçmiş değil”dedi.

(Palandöken Gazetesi)

Etiketler : vali
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.