HABERDE İNSAN Haber Girişi : 13 Haziran 2018 11:41

Vali Azizoğlu ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

Vali Azizoğlu ilçe ziyaretlerini sürdürüyor
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, incelemelerde bulunmak üzere Karaçoban ilçesine gitti.
Ramazan ayının ilk gününden itibaren ilçe ziyaretleri yapan Vali Azizoğlu, devam eden yatırımları yerinde incelerken, esnaf ve vatandaşların sorunlarını da ilk ağızdan dinliyor. 
İlk olarak Karaçoban Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Azizoğlu’nu ilçe kaymakamı Muhsin Duran Kalkan ve daire müdürleri karşıladı. İlçe da yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Azizoğlu, daha sonra ilçeyi gezerek esnaf ve vatandaşlar ile hasbihal etti. 
İlçe gezisi sırasında vatandaşlardan yoğun ilgi gören Vali Azizoğlu, çocukları da ihmal etmedi. Okulların tatile girmesiyle birlikte çocuklara tavsiyelerde bulunan Vali Azizoğlu, bolca dinlenip sevdikleri kitapları okumalarını tavsiye etti. 
Devletin her daim halkının yanında olduğunu ifade eden Vali Azizoğlu, Erzurum’un tüm ilçelerinde insanlar arasında barış, huzur, sevgi ve saygıyı gördüğünü söyledi. 
İlçe gezisinin ardından Vali Azizoğlu ve beraberindeki heyet, Karayazı İlçesine bağlı Göksu Jandarma Karakol Komutanlığına doğru yol aldı. İftar saatini bekleyen Göksu Mahallesi sakinleriyle bahçede oturup bir müddet sohbet eden Vali Azizoğlu, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. 
Ardından Göksu Jandarma Karakol Komutanlığına geçen Vali Seyfettin Azizoğlu, askerle birlikte iftar açtı. 
İlçede incelemeleri tamamlayan Vali Azizoğlu, Erzurum’a dönüşte yol üzerinde görev yapan güvenlik kuvvetleri personeline tatlı ikramında bulundu. 
Onlarla bir müddet sohbet eden Vali Azizoğlu, “Milletimizin can ve mal güvenliğini sağlayan fedakâr güvenlik güçlerimiz zor ve kutsal bir görev yürütmektedir. Bizler bu yiğitlerin sayesinde ülkemizde evimizde rahat uyuyabiliyoruz. Allah sizleri ve ülkemizi her türlü beladan, fitneden korusun” dedi. 
Vali Azizoğlu’nun ilçe ziyaretine, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bekir Uzun, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Sağlık Müdürü Mahmut Uçar katıldı. (iha)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.