ERZURUM Haber Girişi : 18 Mayıs 2016 15:22

VALİ ALTIPARMAK, OSMANLI HANEDANI OSMANAĞAOĞLU'NU AĞIRLADI

VALİ ALTIPARMAK, OSMANLI HANEDANI OSMANAĞAOĞLU'NU AĞIRLADI
Erzurum'da Güneş Vakfı tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Türk Şöleni'ne onur konuğu olarak katılmak üzere Erzurum'a gelen Osmanlı şehzadeleri soyundan Osman Selahattin Osmanağaoğlu Vali Dr. Ahmet Altıparmak'ı ziyaret e
Erzurum'da Güneş Vakfı tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Türk Şöleni'ne onur konuğu olarak katılmak üzere Erzurum'a gelen Osmanlı şehzadeleri soyundan Osman Selahattin Osmanağaoğlu Vali Dr. Ahmet Altıparmak'ı ziyaret etti. 
Erzurum eski Milletvekili Rasim Cinisli ve Güneş Vakfı başkanı Prof.Dr. Alparslan Ceylan ile vakıf yöneticilerinin katıldığı ziyarette Vali Altıparmak'a Erzurum'un tarihte ve Anadolu'da önemli bir şehir olduğunu söyleyen Osman Selahattin Osmanağaoğlu, "Erzurum Anadolu'ya hakim olmuştur. Ecdadımdan ilk gelen 25'nci kuşak torunlarındanım. Dedem Ertuğrul Gazi, senelerden sonra Yavuz Sultan Selim İran seferinden geldi. Daha sonra Kanuni Sultan Süleyman geldi Irak seferinden. 4.Murat da Bağdat'tan geldi. Şimdi bu büyük şehire ben de geldim. Çok mutluyum" diye konuştu.
Kadim şehir Erzurum'a her türlü şölenin yakıştığını belirten Vali Dr. Ahmet Altıparmak'ta Osmanağaoğlu'na "ama bir Türk şölenin Erzurum'da yapılıyor olması ve bu şölene sizin gibi çok değerli konukların katılıyor olması, bu şölene ayrı bir değer katıyor. Sizleri aramızda görmekten, Erzurum'da görmekten mutlu olduk" diye konuştu.
Etiketler : vali erzurum
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.